Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Sunday, December 19

itu SAYA! dan dia......

btOi La oRg cKp
biLe kiTe jaTo ciNte 
mKn xkeNyang, mAndi xbsh, tiDo xLena..huhu

kAmi da knL 2 tAon 
tP sMLM biLe LihaT dY 
rAse mCm jAto ciNte kALi kE 150 jUta kALi..kikiki
sBbnyE biARLa aKu sOrg jE tAu.....

18 dEc 2010 
aiN aKn inGt iTu
daN muNgkin sETeruSnya......


RinDu iTU peNyaKit hAti
aiN xNk rUsakKAn haTi aiN
aiN aKn jaGe hUbungaN kaMi 
i nOe ALLAH wiLL gUide mE..


 sOoner Or LateR
perancangan ALLAH swt lebih baik dr perancangan manusia , kan? (:

p/s tO ciK miN : 

  • jAge dRi baeK2 dOnt nOti2
  • sTudY rajiN2 kiTe jaNji nK dpt dEAn List saMe2 
  • nAek mOto pKai hELmet..salu lupe
  • tQ fOr evERytHings u hVe dOne fOr mE
  • ciK aiN tnGu ciK miN cpt2 bsr oKe dear? hiihii

*syg saya pd dia sb DIA (=

No comments:

Post a Comment

Terima kasih