Skip to main content

sekali lg? TIDAK!

oke! ain xde mo0d langsong nk balik KHAR
da seriau dengo nme tanjong malim,perak,UPSI,KHAR,PAKK...waaaa
brg xkms lg kot
even brg aritu pon masih de dlm beg lg
tersimpan kms lg..haha
gile malas tahap cipan
kalo dorg pujok soh balik pon ain tetap xmo balik...waaaa
nt dpt housemate baru
adoyaii....part nie susa nie
nk kene sesuaikn dri ngn tmpt baru,kwn baru,jadual baru,asgmnt baru,subjek baru,lec baru...sume la
sekali lagi? TIDAK!
xsuke3
tp org ckp sekali sekala kite kne kuor dr ZON SELESA kite
think out of box
amik pengalaman baru
berani ke depan
luaskn pergaulan
barula idop kite wane wani
colourful gitu~
masalahnye.....im not strong enough!

hey! rilek la..baru naek sem 2 je kot..
perjalanan masih jaoh lg
stdy rajin2 pastu cuti sem balik kL
pastu exam score baek punye pastu cuti sem lg..haha!
result dis sem pon btol2 wt suprise
caye x subjek english ain dpt A?!
dr tadika smpai la STPM xpenah kot
pointer pon not bad
3.93...jeng3
de can la jumpe dekan
bes3 so kne la maintain pasnie
untung2 dpt anugerah naib cnslor mse konvo nt..cewah!
berangan toi
tp klo x berangan kite xusahe smpai dpt kn?
org kate pe yg kite ckp tu doa
so ari2 ain nk mind set lam pale otak nie
DEAN LIST...ameen~
i noe u can do it dear!
pstt...neway,nex sem cuti 4 bulan weii..bes gle ah
suke3

oke! sekarang saye suda co0l..
pasnie kne packing2
pk brg ape yg lom beli lg
then get ready tok belepas ari ahd nie... T-T
dont b sad2 oke dear!

lgpon 15 JAN just around the corner
yAbEdAbEduuUuU!!
wait for me oke dear..ngeee
erm..nk bg ape ye
nie lg stu hal
penin pale ble pk
cik min ckp ape2 yg ain bg dia suke...
tp klo bole msti la kite nk bg sumthing yg spesel
plg kurang pon yg bes2
tok buah ati pengarang jantong..cewah!
nk bg hadiah mhl2 xmampu la plak
ade kwn ain tu dpt mcm2 dr bf/gf dorang
dpt hp,iphone,sebot je la mende2 yg bejename nie sume leh dpt
ble kuor dating pon de kete leh g mane2
siap bejempot bagai
tp ain xksh sume tu
pe yg penting ain & cik min hepi pe yg kami da ade skang
biar la xjumpe salu pon
xkontek salu pon
xdpt hadiah mhl2 pon
ain xksh..sungguh!
sbb kami da dpt pe yg kami NAK (:

   
    comei kan? ngeee...

oke! nmpknye entry nie da betuko cite..
im blushing! hihii


p/s : sape kate kL - tanjung malim dekat?
       jaoh la..beribu2 meter au

Comments

  1. sape suruh ko mix cerita sedih dengan cerita happy ni? hahahaha. :D

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…