Skip to main content

KEJUTAN MLM HARI......buat ain sempot!

5 hari di KHAR
erm.......
nuthing spesel
arini xmo la stori sal life kt sni
boring!

ckop la mengeluh ain
redha je
sabar itu kan separuh dr iman (:
kuat kn semangat oke!

KEJUTAN MALAM HARI
hah! smlm kn cik min de bgtau sumthing
huhu..so suprise!
his mom da bce blog nie
and da tgok entri yg ain wt sal kami..
his mom dpt tau dr FB kak long cik min
waaaaa malu siot!
segan2
sy nie pemalu orgnye...hihihi
kantoi suda ain & cik min jumpe aritu
it's oke
i prefer our parents noe our relationship
dr nk sorok2 bagai
sampai menipu
btol kan?
so our next meeting..cewah!
cik min da bgtau his mom nk g serdang
nk celebrate bufday cik min
tp kene balik ari
his mom siap nasihat lg

kalo nak dating bole tp kene ade batas...kikiki
bgos la tu at least ain & cik min akn salu beringat
dont wori ibu! kami baek.... (:
cewah! da pangil ibu lak
not yet la ain
aunty zainun sori ye....
hihihi

oke! cite laen plak
erm...
smlm ro0mate ain xsht
sian dy
tp ain xtau nk tlg mcm mne
ain g je minyak cap kapak
huhu

susa juge ye nk jmpe org yg ade KIMIA ngn kite
ain still lg rindu ngn izu nad sya baein nurul ika dayah
erm....
nurul bg idea bernas
dia soh wt surat rayuan nk stu uma tok our nex sem
at least we try kn
oke set!













Comments

  1. tp sy da xde..
    ucpn tuk next sem: semgo korg dpt duk 1 umah.. aminn....

    ReplyDelete
  2. jap.. sy rase sy sorg je bkn dak pakk.. hahaha. pelik betul aku ni..

    ReplyDelete
  3. tp... sy tetap syg korang...

    ReplyDelete
  4. erm...baein nie ske wt ain rse nk nages au..huhu
    xpe2 nex sem ain wt surat mntk baein,ain,izu,sya,nad,nurul,ika,dayah stu uma,oke ? hihihi syg baein juge....

    ReplyDelete
  5. sye ni x syg kew....lalalala

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…