Skip to main content

itU dia! manis mcm gule2 (:

15 jan 1991
hEpi bUfdaY tO U deAr!

hah! last entry ain da jnji nk post about bufday cik min kan
so now
this is...jeng3

oke!
last saturday ain,fika & her fren,syazlin
hang out sme2 nk celebrate bufday cik min
kami berempat oke
ain & cik min dating bkn bedua je tau! hihi

nie bukti oke
fika pon ikot

sgt swit walopon xde cake beso2 dr secret recipe
im sori...........

erm...
setelah pk 150 JUTA KALI ape yg sgt sesuai utk dijadikan present bufday cik min
akhirnye jumpe la jugak

taRa!
  
saje jew pilih kale pink 
laki & pink sgt chomel!

card bufday yg bunyik2 tuh
seb baek bateri xabes ag

topi & cik min mmg ngam
at last jumpe gak la mende yg kale pepel


and last BUT not least is............


perfume RALPH LAUREN 
toi ke ain eja nie


mmg puas tgok cik min hepi aritu
senyom smpai tinge o0
sgt comel!
erm...byk gak la kami borak2
dok kt taman mkn2
menu : roti boi,beger,buah tembikai susu,A&W,ice lemon tea
kami dok besile
tgok air tejon
dok bwh pokok
tgok jejambat KLCC
abes pusing stu mall kami bejalan sampai kaki ain melecet kot!

and yg plg xsangka kami byk kongsi mende yg same!
contohnye..........
his mom bg wallet mse bufday cik min yg ke 19
sme la ngn ain,mak bg adiah wallet mse celebrate bufday ain yg ke 19 gak
plus perfume yg ain bg tu sme ngn perfume yg cik min pakai selame nie
no one tell me that thing & i never knew it oke
patot la mse nk beli da bekenan ngn botol tu je sb kale oren
erm...toi la org ckp kalo jodoh itu x kemane,kan?

thats it!
 after nonton cite antu jepon
xla seram sgt
harga tiket je mahal sb 3D

nk tgok cite TRON xde la plak an
so utk lps kn hajat
cik min beli popcorn edition TRON..haha!

tetibe malu la plak...ngeee~
next!

topi pepel atau cik min gelarkan sebagai molot itik tu
asyik tandok pale ain jew..uhuk3
seb baek muat an sampai cik min ckp 'cik ain ukur pale cik min ke nie?' hihiihi


p/s 2 cik min :

i wishing u
may ALLAH bless U
murah rezeki
diberi kesihatan yg baek
sentiasa hepi
dilimpahi kasih syg & rahmat 


hEPi bUfdaY ciK miN!
keBabOm..bo0m..bO0mmMm..
kunun2 de munge api..lala








Comments

  1. hahah, okay. gambar aku sangat macam nak kene pelempang di situ. hiihihihi.
    nak add puan kasmah boleh? pastu nak copy paste kat wall die. hahahhahaha.

    ReplyDelete
  2. wow..hepi tgk ain hepi..mcm ni la..jgn sdeh2...neway,,nt ckp kat cik min,,serai wish hepi belated besday oke..haahahah..ayat fika x mcm mengancam lak an??ngeh3

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…