Skip to main content

onlyYOU!

31 OGOS 2008 - 22 DEC 2009
                     
spe lak add aku kt ym nie
nk apprv ke x
pnjg gile name dia
AMEENUZAMAN BIN HARUN..................

hah?!
sebenornye ko slh add org
ko nk add kwn ko an
msti kwn ko nme sme ngn aku an
ishhh

haha! lawak gak mamat nie
tp pelik!
sume aku tanye xnk bgtau
tp bes ah chat ngn ko
tiap kali aku nk on9 msti aku tngu ko
mcm da jd rutin lak...hihii

skang bln ramadan 
akak xbole nk on9 mlm2 ag
nk g terawih
tp adik salu msg akak
soh on9
tepat kul 9 je msti dpt msg adik
adik rindu akak ea...lala

kak ain terharu ar dpt msg ameen
ameen send lirik lagu hujan tuh
''bilaaaa akuu sudahhh tiiadaaaa
simpannn semuaaa laguuku jangann ditangisss selaluuu
mungkinn ituu smentaraaa..lala'
kak ain  rase cm org penting lak dlm idop ameen...huhu

erm...asyik2 cite sal adik angkat ameen
si vanessa tuh a.k.a ain
asal name dia sme ngn kak ain
isshhh
da la bufday pon nk dekat same
xsuke!

wow! mesti ameen syg effa kan
siap ade photopages,slideshows
jelesnye......
kalo ameen gado ngn dia cite ngn kak ain k
nt kak ain tlg pujok dia
T-T

yey2! tQ ameen!
first time org bg hadiah mcm nie
o0o pandai amik ati ea...hihi
pandai ameen buat
cantik!
:)


sampai ati adik...
adik ckp adik wat tu khas tok kak ain sorg je
tp kenape adik bg kt org lain
kenape bg kt ain tu
dia siap publish kt frenster lg
sampai ati adik

LOST CONTACT  FOR A LONG TIME.................

15 JANUARI 2010

erm...nk wish bufday dia ke x
nk ke x
klo wish bkn dia reply pon
tah2 dia da lupekn aku
wish je la
xrugi ape2 pon..kan2

'hepi bufday ameen.... :)'
::messages delivered::

::1 messages received::
'adik sayang akak....'

24 JANUARI 2010   (AHAD 10:56pm )

ameen : akak,nk ckp sesuatu nie tp jgn mara ea
ain      : uik wat suprise je...ckp dulu

*perbualan kami biarlah rahsia! haha 

sO secare officialnye now ain in relationship with ameen !
yabEdAbeddUUuuu!!

18 DEC 2010

First time di THE MINES :)

24 JANUARI 2011

1 year already dear J
tQ suda jage ain setaon nie
tQ suda hepikan ain setaon nie
tQ tahan ngn perangai & karenah ain setaon nie
tQ masih bersabar ngn ain setaon nie 

HACKS!


















Comments

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

#Hadith

JALAN KE SYURGA, MUDAH KE SUSAH?
Nabi muhammad sallallahu alaihi wa sallam bersabda: “Barangsiapa yang membebaskan seorang mukmin dari kesempitan dunia, maka Allah akan membebaskannya dari kesempitan di hari kiamat. Barangsiapa yang memberi kemudahan kepada seseorang yang mengalami kesulitan, maka Allah akan memberi kemudahan kepadanya di dunia dan di akhirat. Barangsiapa yang menutup aib seorang Muslim, maka Allah akan menutupi aibnya di dunia dan di akhirat. Allah senantiasa menolong hamba-Nya, selama hamba-Nya tersebut menolong saudaranya. Barangsiapa yang meniti jalan untuk menuntut ilmu, maka Allah akan memudahkan baginya jalan menuju surga. Tidaklah suatu kaum berkumpul di rumah Allah (masjid), membaca Kitab Allah dan mempelajarinya, niscaya turun kepada mereka ketenteraman, rahmat meliputi mereka, para Malaikat berkerumun disekelilingnya dan Allah menyebut-nyebut mereka di hadapan makhluk yang berada di sisi-Nya. Barangsiapa amalnya selalu terlambat (kurang), maka nasab-nya tida…
Hi dearself! 
Sedar tak Allah sayangggggg kau sangat. Sayang sampai kau dapat rasakan ke tulang tengkuk. Sayang sampai kau dapat rasa setiap darah yang mengalir dalam badan sekarang ni ada rahmat kasih sayang Allah tu. Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah. Kau Maha Baik. Kau mudahkan setiap urusan aku. Kau buka pintu pintu jalan untuk setiap kesulitan aku. Kau hadirkan aku orang-orang menyenangkan disekeliling aku. Semoga aku mendapat ilmu yang bermanfaat.
Terima kasih Allah.

By next week aku akan start data collection for my thesis. Sejak balik umrah ada je perkara yang kena settle kan asap. Start kuliah semester baru, urusan surat menyurat, proposal ke Kementerian, Jabatan Pendidikan, sekolah, JKM, asrama anak yatim etc. Cantik sangat Allah atur urusan aku. Im enjoyed myself. Proses ni semua memang memenatkan sebab ambil banyak masa, tenaga dan tiada jaminan. But now, everything dah lulus. Tinggal nak proceed je. For those yang sedang alami beban belajar ke kerja ke just ingat satu je…