Skip to main content

onlyYOU!

31 OGOS 2008 - 22 DEC 2009
                     
spe lak add aku kt ym nie
nk apprv ke x
pnjg gile name dia
AMEENUZAMAN BIN HARUN..................

hah?!
sebenornye ko slh add org
ko nk add kwn ko an
msti kwn ko nme sme ngn aku an
ishhh

haha! lawak gak mamat nie
tp pelik!
sume aku tanye xnk bgtau
tp bes ah chat ngn ko
tiap kali aku nk on9 msti aku tngu ko
mcm da jd rutin lak...hihii

skang bln ramadan 
akak xbole nk on9 mlm2 ag
nk g terawih
tp adik salu msg akak
soh on9
tepat kul 9 je msti dpt msg adik
adik rindu akak ea...lala

kak ain terharu ar dpt msg ameen
ameen send lirik lagu hujan tuh
''bilaaaa akuu sudahhh tiiadaaaa
simpannn semuaaa laguuku jangann ditangisss selaluuu
mungkinn ituu smentaraaa..lala'
kak ain  rase cm org penting lak dlm idop ameen...huhu

erm...asyik2 cite sal adik angkat ameen
si vanessa tuh a.k.a ain
asal name dia sme ngn kak ain
isshhh
da la bufday pon nk dekat same
xsuke!

wow! mesti ameen syg effa kan
siap ade photopages,slideshows
jelesnye......
kalo ameen gado ngn dia cite ngn kak ain k
nt kak ain tlg pujok dia
T-T

yey2! tQ ameen!
first time org bg hadiah mcm nie
o0o pandai amik ati ea...hihi
pandai ameen buat
cantik!
:)


sampai ati adik...
adik ckp adik wat tu khas tok kak ain sorg je
tp kenape adik bg kt org lain
kenape bg kt ain tu
dia siap publish kt frenster lg
sampai ati adik

LOST CONTACT  FOR A LONG TIME.................

15 JANUARI 2010

erm...nk wish bufday dia ke x
nk ke x
klo wish bkn dia reply pon
tah2 dia da lupekn aku
wish je la
xrugi ape2 pon..kan2

'hepi bufday ameen.... :)'
::messages delivered::

::1 messages received::
'adik sayang akak....'

24 JANUARI 2010   (AHAD 10:56pm )

ameen : akak,nk ckp sesuatu nie tp jgn mara ea
ain      : uik wat suprise je...ckp dulu

*perbualan kami biarlah rahsia! haha 

sO secare officialnye now ain in relationship with ameen !
yabEdAbeddUUuuu!!

18 DEC 2010

First time di THE MINES :)

24 JANUARI 2011

1 year already dear J
tQ suda jage ain setaon nie
tQ suda hepikan ain setaon nie
tQ tahan ngn perangai & karenah ain setaon nie
tQ masih bersabar ngn ain setaon nie 

HACKS!


















Comments

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…