Skip to main content

situSANEsini!

PORT DIKSON

tmpt yg plg ain nk pegi skang!
sebab :


ade POliteknik PD

dlm politeknik PD ade


ade cik min 
my beloved one
HACKS!

cik min janji nk bwk ain jln2
tgok laot
beshnye!
last pegi PD pon  mase kecik2 dlu
yey! xsabarnye 
cik min salu cite psl besh fren dia
bile ain tnye spe bff dia
msti dia ckp
cik nuar,yazid & cik napi



yazid
name glemer UCHIA ITACHI...ceh!
kunun2 perasan dia la yg plg mude
sbnrnye dia la yg plg kecik..hihi
yazid xsombong
bole borak2
ajak bergurau
buli2
tp sejak dia da bz keje nie
sunyi sikit ar 
ingt lg mse mule2 knl yazid nie
mati2 ain ingtkn dia mude dr ain
siap pngil adik lg..haha!
melekat sampai skang kdg2 pngil dia adik
rupe2 nye da 23 taon kot!
ado0iii
malu gile o0o


ini cik nuar
merangkap bos di kedai photostat
dlm ramai2 nie dia plg berumur skit..hihi
da mcm abg kt cik min
cik min ckp cik nuar salu tlg dia
belanje mkn
baek kn?
tQ cik nuar!
tlg tgok2 kn cik min sy ye..
dlu ain ingtkn cik nuar nie brutal
name kt fb PEMBUNUH UPAHAN
takot nk add tau..haha!


cik napi!
besh fren cik min juge 
cik napi nie nyelit dlm pic yg cik min bg kt ain
nmpk tgn peace
hihihihi


cik eka chomel!
hihihii
cik eka stu skola ngn cik min
mase ain xknl dia
ain ingtkn dia de pe2 ngn cik min
jeles au!
ain angp cik eka mcm adik ain
walopon kite xpnh jumpe lg
thats y ain nk g PD
nt kite hang out same2 oke dear?
:)


ni yuyu
swit o0o
besh fren eka
besh fren ain juge!
yuyuu t ain dtg PD ain tdo uma yuyu bole...lala 

oke! 
to eka & yuyu
pandai2 jge dri ye
nie kakak ain nk pesan 
belaja rajin2 oke

sbb lain ain mao ke PD...jeng3


bUdak ChOmeL ni!!
PUTRI NURQISTINA BINTI HAFIZALAZMIE
geram sgt
rase nk seom2 jew
:)





















Comments

  1. huhuhuuuh..tq cik ain....

    ReplyDelete
  2. hahahaha...
    see yu cik ain...
    ^^,

    ReplyDelete
  3. hihihihi
    ur most wlcm yuyu
    nie msti yazid yg komen nie

    ReplyDelete
  4. . . thanx my dear . . <3 eka nan ameen tade pape oke . . tamo jeles2 . . smoga bhgie sntiase . . =)

    ReplyDelete
  5. hihihi maseh adik tiut!
    smoge eka hepi2 juge :)

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

#Hadith

JALAN KE SYURGA, MUDAH KE SUSAH?
Nabi muhammad sallallahu alaihi wa sallam bersabda: “Barangsiapa yang membebaskan seorang mukmin dari kesempitan dunia, maka Allah akan membebaskannya dari kesempitan di hari kiamat. Barangsiapa yang memberi kemudahan kepada seseorang yang mengalami kesulitan, maka Allah akan memberi kemudahan kepadanya di dunia dan di akhirat. Barangsiapa yang menutup aib seorang Muslim, maka Allah akan menutupi aibnya di dunia dan di akhirat. Allah senantiasa menolong hamba-Nya, selama hamba-Nya tersebut menolong saudaranya. Barangsiapa yang meniti jalan untuk menuntut ilmu, maka Allah akan memudahkan baginya jalan menuju surga. Tidaklah suatu kaum berkumpul di rumah Allah (masjid), membaca Kitab Allah dan mempelajarinya, niscaya turun kepada mereka ketenteraman, rahmat meliputi mereka, para Malaikat berkerumun disekelilingnya dan Allah menyebut-nyebut mereka di hadapan makhluk yang berada di sisi-Nya. Barangsiapa amalnya selalu terlambat (kurang), maka nasab-nya tida…
Hi dearself! 
Sedar tak Allah sayangggggg kau sangat. Sayang sampai kau dapat rasakan ke tulang tengkuk. Sayang sampai kau dapat rasa setiap darah yang mengalir dalam badan sekarang ni ada rahmat kasih sayang Allah tu. Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah. Kau Maha Baik. Kau mudahkan setiap urusan aku. Kau buka pintu pintu jalan untuk setiap kesulitan aku. Kau hadirkan aku orang-orang menyenangkan disekeliling aku. Semoga aku mendapat ilmu yang bermanfaat.
Terima kasih Allah.

By next week aku akan start data collection for my thesis. Sejak balik umrah ada je perkara yang kena settle kan asap. Start kuliah semester baru, urusan surat menyurat, proposal ke Kementerian, Jabatan Pendidikan, sekolah, JKM, asrama anak yatim etc. Cantik sangat Allah atur urusan aku. Im enjoyed myself. Proses ni semua memang memenatkan sebab ambil banyak masa, tenaga dan tiada jaminan. But now, everything dah lulus. Tinggal nak proceed je. For those yang sedang alami beban belajar ke kerja ke just ingat satu je…