Skip to main content

situSANEsini!

PORT DIKSON

tmpt yg plg ain nk pegi skang!
sebab :


ade POliteknik PD

dlm politeknik PD ade


ade cik min 
my beloved one
HACKS!

cik min janji nk bwk ain jln2
tgok laot
beshnye!
last pegi PD pon  mase kecik2 dlu
yey! xsabarnye 
cik min salu cite psl besh fren dia
bile ain tnye spe bff dia
msti dia ckp
cik nuar,yazid & cik napi



yazid
name glemer UCHIA ITACHI...ceh!
kunun2 perasan dia la yg plg mude
sbnrnye dia la yg plg kecik..hihi
yazid xsombong
bole borak2
ajak bergurau
buli2
tp sejak dia da bz keje nie
sunyi sikit ar 
ingt lg mse mule2 knl yazid nie
mati2 ain ingtkn dia mude dr ain
siap pngil adik lg..haha!
melekat sampai skang kdg2 pngil dia adik
rupe2 nye da 23 taon kot!
ado0iii
malu gile o0o


ini cik nuar
merangkap bos di kedai photostat
dlm ramai2 nie dia plg berumur skit..hihi
da mcm abg kt cik min
cik min ckp cik nuar salu tlg dia
belanje mkn
baek kn?
tQ cik nuar!
tlg tgok2 kn cik min sy ye..
dlu ain ingtkn cik nuar nie brutal
name kt fb PEMBUNUH UPAHAN
takot nk add tau..haha!


cik napi!
besh fren cik min juge 
cik napi nie nyelit dlm pic yg cik min bg kt ain
nmpk tgn peace
hihihihi


cik eka chomel!
hihihii
cik eka stu skola ngn cik min
mase ain xknl dia
ain ingtkn dia de pe2 ngn cik min
jeles au!
ain angp cik eka mcm adik ain
walopon kite xpnh jumpe lg
thats y ain nk g PD
nt kite hang out same2 oke dear?
:)


ni yuyu
swit o0o
besh fren eka
besh fren ain juge!
yuyuu t ain dtg PD ain tdo uma yuyu bole...lala 

oke! 
to eka & yuyu
pandai2 jge dri ye
nie kakak ain nk pesan 
belaja rajin2 oke

sbb lain ain mao ke PD...jeng3


bUdak ChOmeL ni!!
PUTRI NURQISTINA BINTI HAFIZALAZMIE
geram sgt
rase nk seom2 jew
:)





















Comments

  1. huhuhuuuh..tq cik ain....

    ReplyDelete
  2. hahahaha...
    see yu cik ain...
    ^^,

    ReplyDelete
  3. hihihihi
    ur most wlcm yuyu
    nie msti yazid yg komen nie

    ReplyDelete
  4. . . thanx my dear . . <3 eka nan ameen tade pape oke . . tamo jeles2 . . smoga bhgie sntiase . . =)

    ReplyDelete
  5. hihihi maseh adik tiut!
    smoge eka hepi2 juge :)

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…