Skip to main content

PART 2 : sini ade hantu!

ari ke 2 at PD
ain jumpe
si bolat cumil
dia suda curik ati ain bwk smpai ke PD
he called his name as susudin and sumtimes hajril ajam..lala

nk taw x
sape makcik dia?
hah! nie haa
cumil?
cun?
santek?
i dont think so..hehe
tp dia hensemmmm
haha!
 she already taken by sumone spesel
HER FAMILY


selame 3 ari 3 mlm kt PD
we really having a gud time together
we ol spend time sme2
release tension
jalan2 pantai
g muzium tentera
masok terowong komunis
g paso mlm tebeso di PD
hihihi
saya cinta org PD..jeng3

oke! skang caye x ain kt PD?

hey! y not ko beli satu 
so dat nt ko bole melaram dlm kls

cik min buy dis 4 me
tQ a lot!
kunun2 nk bg line tenet kt khar laju
hihihi
switnye!
nt cik ain pakai ea
sampai xnmpk kale putih,oke?

de most things yg ain xleh lupe aritu is....

dis helmet! rosakk sangol mak
hehe

cik min bwk ain jln2 kt jusco seremban,bes o0! xsangka bandar seremban cam kL :)
kite nonton cite sini ade hantu
seram gak la
byk tekejot kot
sampai ain jerit2 
yang xtahan tu brader sebelah sampai meloncat2
gile kentang!
haha
da terbukti sore ain mmg kuat

with ma beloved one MR.MUHAMAD AMEENUZAMAN BIN HARUN

444 5553322 88
hihihi

i wnt take dis same pic
100 years later

like dis candid pic
thanks ika! 

mao spek kamu bulih? :)

so hottt



xtakott le
with ma besties...hehe

ika : watch out beb ur setingan
ain : ermm..yummyy

dats y we r being pakk teachers..am i?

we triying 2 do sumthing diff
tp hampeh jek
kunun2 fotogenik
haha
(^-^)

pose terbaik abad ini

sumtimes we keep arguing..r we?
no laaa

proud to b MALAYSIAN!

sape kate ko kurang tinggi? 
nie buktinyee


keep on rockin'
everyone watch out ya
dean list becoming :)

im so glad dats we sharing evrythings 2gether
kau kawan aku
aku da cop
sampai bile2!


tHanks my dears!
ain sonok sgt2
nt kite hang out lg oke
ngee~

yg nie plg penting
mesti nonton!




kami kene bulikkkk
xpe2 nt kamii bulikkk balikk

::TO BE CONTINUED::







Comments

  1. harus! tu pon lepas muntah darah wat asgmnt
    hihihi

    ReplyDelete
  2. okay. bertambah sedih.
    AKU HAPPY GILE JENJALAN SAME KAUUU. NANTI KITE JALAN SESAME LAGI TAUUU. :)

    ReplyDelete
  3. sgt2 lahh sweet korg =)
    eka sgt suke !
    semoga terus kekal cni yer my dear ain =)

    ReplyDelete
  4. cayok2...
    hahahaah

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…