Skip to main content

PART 2 : sini ade hantu!

ari ke 2 at PD
ain jumpe
si bolat cumil
dia suda curik ati ain bwk smpai ke PD
he called his name as susudin and sumtimes hajril ajam..lala

nk taw x
sape makcik dia?
hah! nie haa
cumil?
cun?
santek?
i dont think so..hehe
tp dia hensemmmm
haha!
 she already taken by sumone spesel
HER FAMILY


selame 3 ari 3 mlm kt PD
we really having a gud time together
we ol spend time sme2
release tension
jalan2 pantai
g muzium tentera
masok terowong komunis
g paso mlm tebeso di PD
hihihi
saya cinta org PD..jeng3

oke! skang caye x ain kt PD?

hey! y not ko beli satu 
so dat nt ko bole melaram dlm kls

cik min buy dis 4 me
tQ a lot!
kunun2 nk bg line tenet kt khar laju
hihihi
switnye!
nt cik ain pakai ea
sampai xnmpk kale putih,oke?

de most things yg ain xleh lupe aritu is....

dis helmet! rosakk sangol mak
hehe

cik min bwk ain jln2 kt jusco seremban,bes o0! xsangka bandar seremban cam kL :)
kite nonton cite sini ade hantu
seram gak la
byk tekejot kot
sampai ain jerit2 
yang xtahan tu brader sebelah sampai meloncat2
gile kentang!
haha
da terbukti sore ain mmg kuat

with ma beloved one MR.MUHAMAD AMEENUZAMAN BIN HARUN

444 5553322 88
hihihi

i wnt take dis same pic
100 years later

like dis candid pic
thanks ika! 

mao spek kamu bulih? :)

so hottt



xtakott le
with ma besties...hehe

ika : watch out beb ur setingan
ain : ermm..yummyy

dats y we r being pakk teachers..am i?

we triying 2 do sumthing diff
tp hampeh jek
kunun2 fotogenik
haha
(^-^)

pose terbaik abad ini

sumtimes we keep arguing..r we?
no laaa

proud to b MALAYSIAN!

sape kate ko kurang tinggi? 
nie buktinyee


keep on rockin'
everyone watch out ya
dean list becoming :)

im so glad dats we sharing evrythings 2gether
kau kawan aku
aku da cop
sampai bile2!


tHanks my dears!
ain sonok sgt2
nt kite hang out lg oke
ngee~

yg nie plg penting
mesti nonton!


video

kami kene bulikkkk
xpe2 nt kamii bulikkk balikk

::TO BE CONTINUED::







Comments

  1. harus! tu pon lepas muntah darah wat asgmnt
    hihihi

    ReplyDelete
  2. okay. bertambah sedih.
    AKU HAPPY GILE JENJALAN SAME KAUUU. NANTI KITE JALAN SESAME LAGI TAUUU. :)

    ReplyDelete
  3. sgt2 lahh sweet korg =)
    eka sgt suke !
    semoga terus kekal cni yer my dear ain =)

    ReplyDelete
  4. cayok2...
    hahahaah

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

#Hadith

JALAN KE SYURGA, MUDAH KE SUSAH?
Nabi muhammad sallallahu alaihi wa sallam bersabda: “Barangsiapa yang membebaskan seorang mukmin dari kesempitan dunia, maka Allah akan membebaskannya dari kesempitan di hari kiamat. Barangsiapa yang memberi kemudahan kepada seseorang yang mengalami kesulitan, maka Allah akan memberi kemudahan kepadanya di dunia dan di akhirat. Barangsiapa yang menutup aib seorang Muslim, maka Allah akan menutupi aibnya di dunia dan di akhirat. Allah senantiasa menolong hamba-Nya, selama hamba-Nya tersebut menolong saudaranya. Barangsiapa yang meniti jalan untuk menuntut ilmu, maka Allah akan memudahkan baginya jalan menuju surga. Tidaklah suatu kaum berkumpul di rumah Allah (masjid), membaca Kitab Allah dan mempelajarinya, niscaya turun kepada mereka ketenteraman, rahmat meliputi mereka, para Malaikat berkerumun disekelilingnya dan Allah menyebut-nyebut mereka di hadapan makhluk yang berada di sisi-Nya. Barangsiapa amalnya selalu terlambat (kurang), maka nasab-nya tida…
Hi dearself! 
Sedar tak Allah sayangggggg kau sangat. Sayang sampai kau dapat rasakan ke tulang tengkuk. Sayang sampai kau dapat rasa setiap darah yang mengalir dalam badan sekarang ni ada rahmat kasih sayang Allah tu. Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah. Kau Maha Baik. Kau mudahkan setiap urusan aku. Kau buka pintu pintu jalan untuk setiap kesulitan aku. Kau hadirkan aku orang-orang menyenangkan disekeliling aku. Semoga aku mendapat ilmu yang bermanfaat.
Terima kasih Allah.

By next week aku akan start data collection for my thesis. Sejak balik umrah ada je perkara yang kena settle kan asap. Start kuliah semester baru, urusan surat menyurat, proposal ke Kementerian, Jabatan Pendidikan, sekolah, JKM, asrama anak yatim etc. Cantik sangat Allah atur urusan aku. Im enjoyed myself. Proses ni semua memang memenatkan sebab ambil banyak masa, tenaga dan tiada jaminan. But now, everything dah lulus. Tinggal nak proceed je. For those yang sedang alami beban belajar ke kerja ke just ingat satu je…