Skip to main content

maen masak2 iTU sOnok!

oke!
now ain sgt teruja bile g kedai runcit
sbb kat kedai runcit ade jual mcm2
mase tu otak ain mule la nk maen masak2
nk rekacipta masakan yg lain dr yg lain
nk jamu mak,abah & cik makan
wow!
mulia x...hehehe



nie resepi fara :)
megi ayam plus cabai
pedas kot!



kek batik saye!
resepi izu...maseh syg
walopon topping xjadi
aslkan cik min suke :)



pasta resepi yana & her bf MIA
thanks! sedappp o0o
patot la korg in leb together
hapily ever after oke



cube teke ape nie?
hehehe kami makan2 kt CAPSQUARE
explore makanan yg sedap2
abes la berat den betambah...adeh!



cik min beli coklat nie
mcm telo puyuh pon ade
telo dinasour pon same gak
hehehe

oke!
tu je yg ain da reti nk buat
nex coming up babe
nt ain buat makan2 korg join ea

p/s : cik min tHanks sbb awk mkn sampai abes walopon cik ain msk xsedap...hehe

Comments

  1. heyyyyyyyyyyyyy. aku tak bagi lagi recipe trifle aku kan? sorry, my fault.
    btw, it looks tempting lahhh. hahahahaha.

    ReplyDelete
  2. Kerana Manisnya Epal..April 6, 2011 at 4:31 PM

    wahhh..sedap giler nmpk mcm seorang pakar memask didapur...gud trying mydear!!! nnt msk utk i sama ok..

    ReplyDelete
  3. fika : bile nk bg fika....sedappp kott
    izu : bole3....dtg uma au,nt ain jamu izu mknan sdp2... :)

    ReplyDelete
  4. mcm best je sume2 nih . nk jugak bole ? thehehe

    ReplyDelete
  5. huhu...sedap oooo...nk lg...i want i want.....

    ReplyDelete
  6. nt cik ain msak tok cik min ag oke..cik min nak mkn ape2 req jew..cewah!

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…