Skip to main content

dont get me wrong....

oke! ain de join contest
i mean CONTEST or pertandingan not gile glemer
PRE WEDDING PHOTOSHOOT
salah ke ain nk join
mybe la kot
ain xnmpk ape yg org laen nampk
perspektif manusia kan mcm2

first of all
i join dis contest bukan nk mng pon..sungguh!
ain join sbb support photografy tu kwn abg mie & cik min
ain org petame yg respon bile dia post kat fb psl contest nie
kalo btol ain beria2 sgt nk masok,ain xkan jd org ke bape puloh tah yg antar pic tu...

sbb ain mnt gile ape2 psl kamera DSLR
i adore it so much!
kalo nk beli mmg la xmampu kan
so bile jd top 3 means dat ain de peluang la nk photoshoot
de org snap pic kite..
korg xrase co0l ke
bes kot! kalo nak upah dorg mmg xmampu la...
beribu2 kot

n one more thing
i join dis sbb nak share wif my dear frens kwn skola kwn U n family sepupu sepapat about cik min
salah ke?
sblom nie ain xpenah pon in leb ngn sape2
slh ke ngn care nie ain nk knlkan dorg ngn cik min?
y sum people judge without think first?
ikot suke ati hentam je

wei xbole la buat mcm nie
aku xleh like sb ko buat mcm nie
sbb korg blom kawen
ko snap pic pakai hp je kot
malas la like2 nie
pic korg bese2 je
tah pape tah korg


it suppose to b hepi
tp bile da dengo sore2 sumbang mcm tuh
ain mmg xde mo0d
i'm done with it!
enough la sume nie
buat ape mng n byk org like kalo de org xsuke


anyway to ol people yg like
wht more cn i say
THANK YOU SO MUCH !
korg xtau betape ain hargai sgt :)
siap promot...hihihi

u amazed me with ur raking lol
sume sbb hp sony ko without kamera dslr
korg sweet lol
moge dpt keredhaan drNYA
wish of luck
hepi smpai ujung nyawa
gudluck ainn syg
de can mng nih


ain xpenah rase mcm nie
rase hepi sgt2!
first time join contest mcm nie
xsangka korg sangop spend time feel free to view n like our picture...
thank u so much dears!

cume geram kat those people je la
kalo korg ingt ain join contest nie sbb GILEE GLEMER korg salah la wei

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=147072308696629&set=a.147071772030016.35095.128174373919756&type=1&theater

Comments

  1. sabo ae...hehehe....xmo cdey2...bru hari ke2....jaoh lg....

    ReplyDelete
  2. sabar3...cik min nt kawen nak jugak PRE WEDDING PHOTOSHOOT ye..lala

    ReplyDelete
  3. hehe...pre wedding tu sblom tawen lor cik ain...mse bersnding pon ade gak...sume 1 pakage...lalala

    ReplyDelete
  4. hoohoo..... menang kalah x penting.. janji korang bahgia.. gua suka sama korang.. kihkihkh

    ReplyDelete
  5. tanx baein....doakn la kiteorg ni ae....n tlg jgekn cik ain sye ni...lalala....

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

#Hadith

JALAN KE SYURGA, MUDAH KE SUSAH?
Nabi muhammad sallallahu alaihi wa sallam bersabda: “Barangsiapa yang membebaskan seorang mukmin dari kesempitan dunia, maka Allah akan membebaskannya dari kesempitan di hari kiamat. Barangsiapa yang memberi kemudahan kepada seseorang yang mengalami kesulitan, maka Allah akan memberi kemudahan kepadanya di dunia dan di akhirat. Barangsiapa yang menutup aib seorang Muslim, maka Allah akan menutupi aibnya di dunia dan di akhirat. Allah senantiasa menolong hamba-Nya, selama hamba-Nya tersebut menolong saudaranya. Barangsiapa yang meniti jalan untuk menuntut ilmu, maka Allah akan memudahkan baginya jalan menuju surga. Tidaklah suatu kaum berkumpul di rumah Allah (masjid), membaca Kitab Allah dan mempelajarinya, niscaya turun kepada mereka ketenteraman, rahmat meliputi mereka, para Malaikat berkerumun disekelilingnya dan Allah menyebut-nyebut mereka di hadapan makhluk yang berada di sisi-Nya. Barangsiapa amalnya selalu terlambat (kurang), maka nasab-nya tida…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…