Skip to main content

simple make PERFECT

cak !
ari ni kite xmo celoteh byk2
xde mo0d sbb asgmnt menimbun2
nape ea simple make PERFECT?
sbb pe2 je laa yg kite wat simple
kadang2 suda ckop wt kite rase dri nie bahagia/sempurna a.k.a PERFECT
hehee

xcaye?
btol ! cthnye...
bile kuar xpkai make up,xdress up bagai
just bedak carry junior or sipe jepon
da ckop wt kite rase COMFORTABLE,kan?

simple stiLL de bes opinion !


*oke,tetibe aku rase mcm xde kaitan,bluekk

just enjoy dis oke dear truly frens




aku masih sesat lg kat sini
cpt laa abes sem 3
xtahaann da sgt2



bagi mengelakkn kebosanan maka aku pon pegi la ke playground



part nie yg xbole blah
haha! raket aku tesangkot ats pokok
punye la excited nk maen
last2 xsampai 15 min
aku da stop



oke! nie adelah aksi
telampau hepi sbb kls ptg xde
so dat i cn go home
yAbEdaBedUUuu~

tibe laa mase yg ditunggu2
after 3 months
lps puas besabar
jeng3

aku jumpe dia !
MUHAMAD AMEENUZAMAN BIN HARUN
hepi hepi hepi
*smbil menari poco2..yeah3



*perangai cik min yg masih xubah2
suke sgt candid muke aku
malu laa syg,adeh !



satu2 nye yg merosakkn mood aku hari tu sbb nie laa
pasan x?
aku pkai celak tebal nk mampos
pastu bole lak celak tu tecelit kt kelopak mate aku
wakakakah *gelak laa gulen2
oke3
aku mmg comot
selebet
kdg2 senget
tp ati aku baek
lalala

*sori ea syg,bkn sy masyam2 sbb asgmnt byk tp sbb tu laa,pasnie xnak pakai celak lg,xsumpah,xjanji..lala



tara!
cik min masak tok aku kot
teko bungkos ngn roti cheese
sedap gile ouh!
oke3
skang btol2 rase nk nages
sbb dia pandai amik ati o0
neway,mmg cik min reti masak dr aku
most of recipe pon dia yg beria2 bg aku
erm,nie yg membuatkn semangat nk jd suri uma sepenoh mase makin bekobar2
haha!

*sy tau awk susa paya bgon subuh2,susa payah mskkn tok sy,naek train jmpe sy,tngu sy smpai sogo,teharu tahu? nie wt syg awk lebey..hehe



nie laa muke aku yg excited gile dpt mkn free
hehe ! siyes mmg sedap
kiteorg lepak kt taman kLCC
makan2,chatting2 after tgok movie SEKALI LAGI CINTA

*ehh cik min ! nk tiket wayangg..nt bg ea,mao smpn lam diari..lala


thanks for u make my day
again , again & again !

Comments

  1. hehehe..comel lor syg ni....abg syg ayg giler2....hehehe...dap x telo bungkus 2...nk lg x syg...hehee

    ReplyDelete
  2. ambo0ii cik min...xalu kew..hehe

    ReplyDelete
  3. nak pegi dapor nak buat air. hee.

    ReplyDelete
  4. hah...lupe lak...hehehe...nnt abg bwk tiket movie tu ae....hehehe...ade cmpan dlm kocek lg......nnt abg wtkn kek batik ae...tp pkai bskot oleo...hehe

    ReplyDelete
  5. wow! biskot oleo? cm sedap jew..hehe sy try wt aiskrim oleo k,da de recipe ! ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…