Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Thursday, July 21

tik tok hujan rintik2

seems like everyone sebok meng'UPLOAD' pic2 bajet cumil
make aku pon mao upload jugak
*nmpk sggt laa ko jeless kan..haha !

bukan upload pic aku sorg laa
*xjanji xsumpah,bole?

here sum ;)


with babit & bunny
bwk jln2 dlm kampus



thanks tO aunty salmi
kami mkn besa aritu :)



asgmnt group kami buat MURAL
amazed u ols kan !



aku geramm laa ngn dak tecik nih
FAHIM MIRZA BIN MOHD FADLY
a.k.a anak buah cik min


tah pape tah..lala


lapo & xnantok lagi,BYE !

3 comments:

  1. next time, please tag aku untuk post blog kau so that aku boleh bace.
    ade name mak aku lah! hahahah

    ReplyDelete
  2. saya sekali.. nk kena tag jugak.. hihihihi :)

    ReplyDelete

Terima kasih