Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Wednesday, May 9

BR - Baskin Robbins


cak!
baskin robbins lover!


*Blurrppp*

Oh! ye setiap rabu BR de promotion
harga murah sikit dr hari biasa 
tak sampai Rm10 pon
kalau tak memang aku dengan kau kau sekali pikir 
due tige empat poloh juta nak beli
an an an

yang best tuh boleh mintak free nak rase
alaa macam kau nak beli mekap tu an ade tester
hah! macam tu la
untung untung kau mintak je nak rase semua perisa BR
agak agak kalau rase tak bebaloi nak beli 

;)

belanje diri sendirik itu ohsem.


Eh?

Asslamualaikum
jawab dapat pahala

uhuk uhuk uhuk
nie nek nak pesan
malam sblom tidoq jgn lupe na
cuci muke
amik wuduk
bace kursi
baru hang bole tidoq lena

nek mate empat
-------------------------------------------------------------------------------------------

i dont noe since when aku susa nak tido
kene bukak lampu all the time
sampai mak abah aku pelik
aku bangon 3 pagi then tido satu katil ngn mak aku
nape nape nape 
Eh?

;)