Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Sunday, June 24

Jenjalan Carik Makan Musim Panas

Assalamualaikum,

Kemain panas tol skang nie kan
panas manjang,huu

hah! kau tau apa yang palingggg nikmat
waktu waktu macam nie?


Yeah makan bebola cinte bersama orang tercinte,Ekeke


this pene tak la sesedap mane
sedap lagi kauu masak sendirik 
tapi kepak hayam tu memang sedap gile ah 


pastuh kauu hadap lak donat nihh
de chip cekelat 
nom nom nom



lagikk bes kalo kauu de partner yang kuat makan macam kauu jugak


Thanks awk banje kite makan sedap sedap ,hee

*Ye , cite cite aku nak jadik pengacara jalan Jalan Carik Makan,bole? hihihi




Friday, June 15

Budak Rumah Taman U

Dear, Budak Rumah Taman U

I miss you
Yes 
one of YOU.


lepas nie 
da tak da dah 4 orang comels jenjalan balik kelas sesame
tak da dah 4 orang comels pegi dari satu kedai laok ke kedai laok yang lain
tak da dah 4 orang tejerit telolong memalam 
tak da dah 4 orang comels tung tang tung tang alexanderrr~
tak da da 4 orang comels angkot tilam bantal tidoq sesame
tak da da 4 orang comels kebuloq dr pg sampai ptg sbb tak mkn apa
malas punye pasal nak pegi kedai


kan kan kan


ingat dak gambaq nie?
sumpah tekejot gilakkk
ingat an de kat set paranormal
hahaha


nie satu lagi
memang lawak ah nengok
muka tak sememeh
hahaha


Fara 
sokay dayah tak da tapi kami ada
kalo nak tidoq bilik kami salu pon tak pa
tak mo sedih sedih na
kalo bulih nak sengih cam gitu ja
ekekeke


aku rase cam kekok lak nak beborak ngn kau
ahaks
keje keje jugak i noe kau bole score sem nie
lagi baik dr sem sem lps okayy


Dayah da tak da ;')

moge menjadi ibu mithali dan dikurniakan anak yang soleh dan solehah
kak ude da jadi aunty laa
hihihi
im hepi for u 

Jangan penah lupe macam mane kite susa payah hidup same same hampir setahun nie
semua kita usahakan
dari sekecik kecik hal sampai sebesar besar hal
dari uma kosong kita lengkapkan sampai selesa
dari tak mesra sangat sampai kita jadi akrab
dari masak laok gune periok nasi samapi kita mampu sikit sikit beli gas
dari tak de lesong batu sampai skang da ade tempat pemotong
kan?

May ALLAH SWT bless all of us.Amin

k.bai

*Err alamat rumah kita ape ek?