Skip to main content

AKU cantik & abg STALKER


[Segmen Kenali Rakan Blogger Bukan Pertandingan Ratu Cantik]

oleh 



abg STALKER

TARA!

nak joinn jugakkk :)

Nama penuh Nurain Binti Hisham,nama glemer Aein Cham  (sebab byk sgt org name ain) 
umur nak masuk 22 taon bulan december nie (so da layak mengundi laa)
status saya sudah berpunye,cewah! 

saya rasa cantik sebab
petame : suke ketawe awet mude
kedue : mak,sista.nenek,aunties & kawan2 gegurl saya sume cantik2 
so im one of them,haha!
ketige : saya pandai buat kek batik 
satu-satunye resepi yg saya tau buat 

[CANTIK tak semestinye pada rupe]

*ini bukan entri perasan,syok sendiri,nak perhatian atau seangkatan dgnnye,terima kaseh daon keladi :)






Comments

  1. hahahaha... nk gelak golek2..

    ReplyDelete
  2. err siyes la baein bukan wat lawak pon,hehee

    ReplyDelete
  3. wow wow wow. saya pon nak cantik jugak ! haha ;D

    ReplyDelete
  4. ek,abg x komen eh.rasanya smlm sblm abg copy gambar abg da komen.aishh...tenet problem la.sory ye aein.xde istilah ditirikn.sume sama.tq yup! :)

    ehem,abg pun ske ketawa.sbb tu abg kacak :P #nk jgk..hahaha

    ReplyDelete
  5. wahhh, kamu cantik!!
    blog kamu pon cantik taw!! :)

    ReplyDelete
  6. terjaaaaaaaaaaaaah sini dr blog abg stalker..

    ReplyDelete
  7. dtg dri segmen yg sama...kak mmg cantik :)

    sdh follow ini blog :)

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…