Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Friday, September 30

step by step

exam just around the corner!

malas tahap otomen gaban nak update blog
dari hari tu nk upload pic
tp hampeh jek!

line pinjam mmg la kan,HAHA
lain la kalo kat uma TM
line laju kemain
da bulan2 bayar ratos2
haruslaa kan

  tempek satu pic


oke
org laen sibok bace buku
study 
hafal segale teori & konsep
aku bole lak layan blog
kan kan kan
pastuh nanti kalo xdpt result better dr org laen
mule laa sedey kemain

rase mcm unfair la ape la
ckp dlm hati
'alaa mmg la pointer dia tinggi sbb dia baek dgn lec'
'da coursework dia tinggi mmg la'
lec dia bg soalan bocor'
ish3 mmg nak kne babab la kan

so 
the solution is
start rite now!
bukan susa sgt nak bace slide tu
yg penting faham
bile da faham
baru laa rase sng

aku ngaku laa
mmg dr dulu aku suke wat mende last minute
assgmnt last minute
as long as HANTAR ikut DATELINE

study pon mcm tu jugak
exam ari isnin kul 9
aku baru nak study ari ahad

eeee
perangai huduh toi laa
kalo la satu2 mende yg aku nak ubah dlm dri aku nie
aku nak jadi rajin
rajin mcm ARUL JESSICA
*oke jgn bagitau dia aku tulis psl dia
eheh

aku nak kawan dgn org2 yg rajin
tp aku sendiri pon xrajin
sape la nak kwn 
kan kan kan

pade aku first step sgt penting
dgn bemulenye first step
maka
akan ade 1000 steps
*paham x aku ckp ape
HAHA

so mase utk FIRST STEP aku da bemule
*xjanji xsumpah
hehe













Friday, September 23

baby i love u

pehhh
tajuk xleh blah
asal ea aku xboleh tgok baby skang
pantang tgok jer
tibe2 aku tros mendakap mereka dgn penoh ksh syg
*ewww geli mat mat mat

sebab budak shomel & gebu nie
dorg wat aku jeles,haha!

mukew kitew cam baby face x u ol
*mmg nk mintak palembang 
hahaha!

FAHIM MIRZA
ank buah cik min
sgt2 tembam
bolat
comel
*oke fine sume mng kt dia

PUTRI QISTINA
skang dak tomei nie da besa
kecik2 pp montel
da besa nie cm kuros lak
papeponn dia da curikk hati aku


AQEEF MIKAIL
dia sebaya dgn qistina
ank sepupu aku
dak nie bdn je kecik tp kemain lg kalo dgr lagu indon..haha!

HARITH
 bdn dia debab o0uh!
*eleh ckp org ko pon same k..wekk
cumil sesgttt
baru je lahir tp bdn dia naek kemain lagik
kecik2 mak dia da bg mkn pedal
yg suda dikisar la kan
ko mampu?
haha!

hati aku cairrr
uhuk uhuk