Skip to main content

BAEIN

haii baein !

dalam pada sibuk2 buat asgmnt nak curik sikit masa tok baein
cewah!

by next week baein bukan lagik penduduk tetap di Tanjung Malim nie kan kan kan
haihh cepat je kan mase berlalu
da setaon kite berkawan
yang pasti semuanya manis2

tak sangka orang yang ain takot nak jumpe
siap nyorok dlm bilik bile senior mai uma 3-8-8
last2 jadi org yg akn ain rindu :)

baein nak tau x
baein nie kan da jadi mcm tulang belakang kiteorg tau
siyesly ! baein org pertama akn jd tmpt runjukan kami bile ade sesuatu mende jadik

pasal PTPTN laa
pasal Portal laa
pasal Antivirus laa
pasal Khar laa
pasal kad matrik hilang laa
pasal register itu ini laa
pasal sticker laa
pasal program laa
pasal asgmnt laa

nasihat baein bergune sgt walopon kdg2 baein telebih jujur
sampai buat ain takot
 baein ckp laptop ain mungkin akan rosak kalo xupdate antivirus pdhal mmg automatik update pon
haha !

bak kate izu
tangan baein sorg je bole beli murtabak yg paling sedap
padahal mmg sedap pon bile makanan free
haha!

sikit sebanyak baein byk laa bagi pengaruh kat ain sejak belajar kat sini
care study
jalan2 dulu-makan-tido-maen game-buat keje-tido balik
pe yg penting cool sudaa
ayat power rangers ucu mimi
haha!

so nanti da abes belaja nie
jangan lupe kami kat sini
nanti baein grade dtg tido teratak UKLK kami yer

dengan rendah hati
ain mintak maaf salah silap
kata  & perbuatan 
kite kawan dunia akhirat oke?

wish u all the best in whtever u do
i noe u r gud teacher
very humble
im so blessed to had u as my dearest fren 
may ALLAH blessing U



gud fren are like stars
u dont  always see them
but u noe
there are always there
in ur heart

oke
see you 
bukan bai

Comments

  1. terharu..... tq ain.. sebab jadi kawan sy jugak...

    ReplyDelete
  2. sy nk jumpe org mcm baein banyak2 laa,bru idop sy hepi jerr :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... law jumpe bnyk2 org mcam sy... t jgn lupa saya lop... kita kwn dunia akhirat.. w/pon jauh kat mata.. hati sy selalu igt ain..

      Delete
  3. waaa , ain hebat la baein tu . hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…