Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Wednesday, February 15

MisiPenting

It's 
H A R D
and
 it's 
H U R T

please,
get away 



I dont need you 

 mr. S T R E E S & mrs. T E N S I O N

oke bai

Tetibe aku teringat dlm cerita Hafalan Solat Delisa,kadang2 kita rase susah sangat,susah nk paham,susah nak ingat,susah nak buat,susah nak lupa,susah itu susah ini sebab kita tak ikhlas apa yang kita kene buat.Agaknya sebab tu laa aku rase macam payah sangat nak buat keje tu sebab aku tak ikhals.Masa tu mula laa macam2 alasan aku bagi.Hanya ada satu jalan nak selesaikan masalah ni.Take it as a challenge! Brave enough to do that ! Face it ! yang penting betulkan niat.
Niat kerana-NYA

Moge dipermudahkan segalanya,chill laa :D

4 comments:

  1. betul 2 ain... pape pon nk buat.. niat 2 pnting... sebab semua bermula dari niat... gud luck ain...

    ReplyDelete
  2. diri sendiri pendorong utama untuk berubah jadi lebih baik kan? hee

    thanks baein sbb salu ade dgn ain,LOVE u :D

    ReplyDelete

Terima kasih