Skip to main content

mo0d : awan nanO bukan awan dania

bengang la!
bile aku ckp aku xuke aku xsuke la mknenye
asl ko xpaham ea
yela cmne ko nak tau kan
sbb aku x bgtau ko
aku pon satu
nak jage ati ko sgt
ko ingt aku suke ke care ko tuh

mmg aku bengang kalo :

1) ko cite psl aku,kunun2 ko knl rapat ngn aku
wehh! agak2 la....de byk lg dlm dri aku yg ko x tau la

2) ko pnjam brg aku,brg2 aku! aku bukan KEDEKOT,kalo 3 4 kali aku bole tahan lg,tp kalo da 300 400 kali sape bole sbr wei

3) dlu ko nk pnjam wet aku k kate nk byr balik,tp ade ko byr?!

4) pure2 ko org yg plg bhgia dpn org laen pdhal aku je yg tau rasia ko

5) libatkan aku dlm hal ko,yg xberkaitan ngn idop aku

byk la aku xsuke sbb ko

i hate u means dat i really2 hate u,kijam x aku?

Comments

  1. dude! sape dude! kali ni kau dah makin sentap!

    ReplyDelete
  2. wow wow wow. ni 1st time nih. 1st time. sapa kak ain

    ReplyDelete
  3. haha! siyes weh aku gelak bace komen krang...lawak la plak an...pe yg pestime fara? adeh! o nie ika mcm aunty kepochi yg suke begosip..hehehe de la sorg mebe yg rapat ngn ain...wat ain sentap pg2 bute nie...reti pnjam memanjang jek

    ReplyDelete
  4. hehe sebab xpenah tgk kak ain marah ;)

    ReplyDelete
  5. ermmm....kalu kome marah bebeno...kome bako jew...sape setuju sile angkat tgan mcm saye....hehehe...kome bako...kome bako jew....
    hehehe..sabo ae yunk...nnt kite p shoping same2...beli yg lg beso...ssh ckit org nk pnjam....143...

    ReplyDelete
  6. kenape ni ? sape yg uat ain mara cani ? haihh . nk kena sebat org 2 . sabor bnyk2 ye .

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…