Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Friday, September 23

baby i love u

pehhh
tajuk xleh blah
asal ea aku xboleh tgok baby skang
pantang tgok jer
tibe2 aku tros mendakap mereka dgn penoh ksh syg
*ewww geli mat mat mat

sebab budak shomel & gebu nie
dorg wat aku jeles,haha!

mukew kitew cam baby face x u ol
*mmg nk mintak palembang 
hahaha!

FAHIM MIRZA
ank buah cik min
sgt2 tembam
bolat
comel
*oke fine sume mng kt dia

PUTRI QISTINA
skang dak tomei nie da besa
kecik2 pp montel
da besa nie cm kuros lak
papeponn dia da curikk hati aku


AQEEF MIKAIL
dia sebaya dgn qistina
ank sepupu aku
dak nie bdn je kecik tp kemain lg kalo dgr lagu indon..haha!

HARITH
 bdn dia debab o0uh!
*eleh ckp org ko pon same k..wekk
cumil sesgttt
baru je lahir tp bdn dia naek kemain lagik
kecik2 mak dia da bg mkn pedal
yg suda dikisar la kan
ko mampu?
haha!

hati aku cairrr
uhuk uhuk

1 comment:

Terima kasih