Skip to main content

baby i love u

pehhh
tajuk xleh blah
asal ea aku xboleh tgok baby skang
pantang tgok jer
tibe2 aku tros mendakap mereka dgn penoh ksh syg
*ewww geli mat mat mat

sebab budak shomel & gebu nie
dorg wat aku jeles,haha!

mukew kitew cam baby face x u ol
*mmg nk mintak palembang 
hahaha!

FAHIM MIRZA
ank buah cik min
sgt2 tembam
bolat
comel
*oke fine sume mng kt dia

PUTRI QISTINA
skang dak tomei nie da besa
kecik2 pp montel
da besa nie cm kuros lak
papeponn dia da curikk hati aku


AQEEF MIKAIL
dia sebaya dgn qistina
ank sepupu aku
dak nie bdn je kecik tp kemain lg kalo dgr lagu indon..haha!

HARITH
 bdn dia debab o0uh!
*eleh ckp org ko pon same k..wekk
cumil sesgttt
baru je lahir tp bdn dia naek kemain lagik
kecik2 mak dia da bg mkn pedal
yg suda dikisar la kan
ko mampu?
haha!

hati aku cairrr
uhuk uhuk

Comments

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

#Hadith

JALAN KE SYURGA, MUDAH KE SUSAH?
Nabi muhammad sallallahu alaihi wa sallam bersabda: “Barangsiapa yang membebaskan seorang mukmin dari kesempitan dunia, maka Allah akan membebaskannya dari kesempitan di hari kiamat. Barangsiapa yang memberi kemudahan kepada seseorang yang mengalami kesulitan, maka Allah akan memberi kemudahan kepadanya di dunia dan di akhirat. Barangsiapa yang menutup aib seorang Muslim, maka Allah akan menutupi aibnya di dunia dan di akhirat. Allah senantiasa menolong hamba-Nya, selama hamba-Nya tersebut menolong saudaranya. Barangsiapa yang meniti jalan untuk menuntut ilmu, maka Allah akan memudahkan baginya jalan menuju surga. Tidaklah suatu kaum berkumpul di rumah Allah (masjid), membaca Kitab Allah dan mempelajarinya, niscaya turun kepada mereka ketenteraman, rahmat meliputi mereka, para Malaikat berkerumun disekelilingnya dan Allah menyebut-nyebut mereka di hadapan makhluk yang berada di sisi-Nya. Barangsiapa amalnya selalu terlambat (kurang), maka nasab-nya tida…
Hi dearself! 
Sedar tak Allah sayangggggg kau sangat. Sayang sampai kau dapat rasakan ke tulang tengkuk. Sayang sampai kau dapat rasa setiap darah yang mengalir dalam badan sekarang ni ada rahmat kasih sayang Allah tu. Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah. Kau Maha Baik. Kau mudahkan setiap urusan aku. Kau buka pintu pintu jalan untuk setiap kesulitan aku. Kau hadirkan aku orang-orang menyenangkan disekeliling aku. Semoga aku mendapat ilmu yang bermanfaat.
Terima kasih Allah.

By next week aku akan start data collection for my thesis. Sejak balik umrah ada je perkara yang kena settle kan asap. Start kuliah semester baru, urusan surat menyurat, proposal ke Kementerian, Jabatan Pendidikan, sekolah, JKM, asrama anak yatim etc. Cantik sangat Allah atur urusan aku. Im enjoyed myself. Proses ni semua memang memenatkan sebab ambil banyak masa, tenaga dan tiada jaminan. But now, everything dah lulus. Tinggal nak proceed je. For those yang sedang alami beban belajar ke kerja ke just ingat satu je…