Skip to main content

im with U

aktiviti di hari minggu
mane satu pilihan anda?
*salu sgtt tajuk ats xsame dgn isi,haha
  1. bayar tiket rm 60/person di sunway piramid,sunway PIRAMID SUNWAY PIRAMID!




 first menatang nie yg aku maen dulu
sumpah kecot perot!
bukan sbb aku takot laa
tapi sebab seat belt mende alah tu cengkam kuat sgt
da laa perot xbape slim kan
hahaha
aku seriau kot denga org depan aku jerit2
ape lagik aku pon jerit la lagik kuat an an an
'diamm DIAMMM DIAMMM!'


sape cakap naek mende alah nie xtakot?
cuak doh!
mule2 naek rse mcm princess jer
haha
bile mende tu start pusing2
aku rse gondola aku cam nak tebalik kot!


*akibat hujan maka aku xdpt naek mini roller coaster nih*

2. bayar  layang2 rm 20 di taman kepong taman KEPONG TAMAN KEPONG!


aku ingat kan bile da besa2 mcm nie xkan maen layang2 da
haha

3.  bayar rm100 ++ /5 person di johnny johnNY JOHNNY !


wo0oaa! kalo makan kat JOHNNY mmg dia bg belas belas mangkok suh korang rendam smpai bebuih2 molot nak makan sebab panas LOL


ade ke patot ateen cakap mende alah nie togeh?!
muahahaha
nie cendawan jepon
name saintifik aku xtau tapi  kalo makan aku sukee

see see see 
kan da cakap

4.    bayar rm30/person di istana budaya istana BUDAYA ISTANA BUDAYA!


aku tgok teater sbb nak jumpe AARON AZIZ jerr pon


hensem hensem hensem hensem hensem hensem hensem hensem

so
pilihan aku ialah semua di atas!
as long as with my lovely family 

okebai

*all pictures taken using my hp jerr T_T
nak belii LOMO!

Comments

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…