aNak muRid cikGu

Thursday, December 15

im with U

aktiviti di hari minggu
mane satu pilihan anda?
*salu sgtt tajuk ats xsame dgn isi,haha
  1. bayar tiket rm 60/person di sunway piramid,sunway PIRAMID SUNWAY PIRAMID!




 first menatang nie yg aku maen dulu
sumpah kecot perot!
bukan sbb aku takot laa
tapi sebab seat belt mende alah tu cengkam kuat sgt
da laa perot xbape slim kan
hahaha
aku seriau kot denga org depan aku jerit2
ape lagik aku pon jerit la lagik kuat an an an
'diamm DIAMMM DIAMMM!'


sape cakap naek mende alah nie xtakot?
cuak doh!
mule2 naek rse mcm princess jer
haha
bile mende tu start pusing2
aku rse gondola aku cam nak tebalik kot!


*akibat hujan maka aku xdpt naek mini roller coaster nih*

2. bayar  layang2 rm 20 di taman kepong taman KEPONG TAMAN KEPONG!


aku ingat kan bile da besa2 mcm nie xkan maen layang2 da
haha

3.  bayar rm100 ++ /5 person di johnny johnNY JOHNNY !


wo0oaa! kalo makan kat JOHNNY mmg dia bg belas belas mangkok suh korang rendam smpai bebuih2 molot nak makan sebab panas LOL


ade ke patot ateen cakap mende alah nie togeh?!
muahahaha
nie cendawan jepon
name saintifik aku xtau tapi  kalo makan aku sukee

see see see 
kan da cakap

4.    bayar rm30/person di istana budaya istana BUDAYA ISTANA BUDAYA!


aku tgok teater sbb nak jumpe AARON AZIZ jerr pon


hensem hensem hensem hensem hensem hensem hensem hensem

so
pilihan aku ialah semua di atas!
as long as with my lovely family 

okebai

*all pictures taken using my hp jerr T_T
nak belii LOMO!

1 comment:

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi