Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Sunday, June 24

Jenjalan Carik Makan Musim Panas

Assalamualaikum,

Kemain panas tol skang nie kan
panas manjang,huu

hah! kau tau apa yang palingggg nikmat
waktu waktu macam nie?


Yeah makan bebola cinte bersama orang tercinte,Ekeke


this pene tak la sesedap mane
sedap lagi kauu masak sendirik 
tapi kepak hayam tu memang sedap gile ah 


pastuh kauu hadap lak donat nihh
de chip cekelat 
nom nom nom



lagikk bes kalo kauu de partner yang kuat makan macam kauu jugak


Thanks awk banje kite makan sedap sedap ,hee

*Ye , cite cite aku nak jadik pengacara jalan Jalan Carik Makan,bole? hihihi




2 comments:

Terima kasih