aNak muRid cikGu

Thursday, September 13

Khamis malam Jumaat.

Assalamualaikum ^^

nak share sikit my daily life,ecehh ! 
2 weeks ago memang aku busy gilak gilakkk
siapkan itu ini
bereskan sana sini
setelkan hat tu hat nie
tapi
pi mai pi mai tang tu jugak
ahak.
tak lawak 

Alhamdulillah, ada jugak perkara yang membahagiakan. Even doe aku bole cakap semester nie aku tak de laa perform bagus sangat kalo nak bandingkan dengan sem sem lepas. Actlly tiap tiap sem same je aku rase.My bad.
 Sigh.

But now, I'm back !
rasa berkobar kobar nak habiskan Dip sebaik  dan sejaya yang mungkin.

Because you noe what?
I'm started to planning something that can change me to be a better person.InsyaAllah.

Ohh esok ada temujanji dengan Principal Tadika Auza, En Nordin pasal praktikum.
Please be nice to me, hehe. 

Selagi tak selesai dan tak confirm tempat praktikal
selagi tu tak bole nak fokus buat tesis & final paper.
:")

Rabbi Yasirr Wala Tuasirr. Aaaminn.


hang rasa okayy dak aku buat nih? 




5 comments:

  1. semoga esok bjln dgn lncr dan dpmdahkn.. :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih daun keladi baein ! sayangggg baein ^^

    ReplyDelete
  3. hoiii comeynya buat benda tu. cantik2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha macam tau tau ja nak tanye hang


      Rinduuuu paraa :")

      Delete
  4. terbaek..rasa mcm 20 tahun lepas jah..hehehe

    ReplyDelete

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi