aNak muRid cikGu

Wednesday, March 13

Take 5

Assalamualaikum
*wink wink*
.........................................................................................................................................................
Current time
Since practical,hidup teros jadi hectic life dengan my daily routine. Kekadang macam nak take a break sebulan. haha Tapi for sure aku rindu gila moment2 dengan anak anak murid aku. Dorang gilaaa comel kot! sometimes de jugak yang buat aku jadi monster. haha
.........................................................................................................................................................

Okay tu draft yang lame aku perap. Gila malas aku kan. malas nak cerita benda yang buat pale aku sakit. Sakit kena hadap tesis. Lima bulan okay, lima bulan aku harung hidup dengan carry tesis tu ke hulu ke hilir.  Syukur semua da setel dengan jayanya! Fuuhhh

Now aku dalam mood holiday! Jyahhh. At last.


i will update soon
;)



4 comments:

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi