aNak muRid cikGu

Saturday, March 30

Sisters

Assalamualaikum !

Hai, nama saya ain. Saya berumur 23 tahun 3 bulan. Usia yang agak matang kan? Tapi saya selalu rasa macam terperangkap dalam dunia remaja. Ehhh kemain aku kan. Haha. 


Okay ini kakak aku. 
 Hobby baru kiteorang adik beradik skang nie suka pergi booth buku. Sebab tu kakak aku orang yang paling excited sekali nak beli buku padahal aku yang dapat BR1M. Nampak tak permainan dia kat situ?  
Pengaruh okay pengaruh.


Lepas cabaran menghabiskan baucar buku haruslah reward pada diri sendiri. Kauu ingat senang nak habiskan helaian helaian muka surat bepuluh puluh tu? Ohh you kidding me. Cukup laa kan bergelumang dengan buku since tadika sampai masuk U. Cuti rehat harus laa dimanfaatkan sebaik mungkin ye kawan kawan. 

















Okay, cukup cukup. Yang lain untuk simpanan peribadi. Ecehhh. Haha. Jalan jalan satu hari, eh tak sampai pon setengah hari jeww. But soo much fun. Lepas da verangan kat overseas kita jejalan outdoor pulak. 










One word. Scaryyyyyy! Boleh imagine tak tempat da laa kecik. Kau kene duduk berempat pulak tu. 
 lepas tu kauu terapung apung kat awan boleh nampak manusia lain kat bawah macam semut. Lepas tu perut kau rase macam ade orang geletek. Tak tau nak ketawa ke nak marah. langsung tak boleh nak sandar sebab teringat babak babak dalam movie final destination. So aku nie gayat ke hape?









At last, berjaya jugak misi hiburkan diri sendiri. Seronok tahu ade adik beradik perempuan nie. Okay cerita gaduh gaduh macam bawang merah bawang putih sila tolak tepi. Ape yang seronok? walaupun saiz badan tak sama so tak boleh nak tukar tukar baju macam sisters yang lain but yet still boleh have fun same same. Eh?

Hahaha. 













4 comments:

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi