Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Thursday, October 8

Ye ke?

Assalamualaikum,

Hidup kita ni penuh tanda tanya, kan?

Kalau tak berniat buat sesuatu tapi dah terbuat macam mana?
Kalau mulut lagi cepat berkata-kata daripada berfikir dulu macam mana?
Kalau rasa menyesal tapi dah tak boleh nak patah balik macam mana?
Kalau la orang tahu apa yang ada dalam hati kita macam mana?
Kalau nak ubah balik semula macam takde apa apa berlaku macam mana?

Entah. Buat masa ni tiada jawapan. Tapi yang pasti aku menyesal.

Bai. 




No comments:

Post a Comment

Terima kasih