aNak muRid cikGu

Thursday, February 24

bile aku,dia & kamu boring!

nothing much to say
kdg2 diam itu lebih baek
hnye gambar bole menilai same ade kite hepi,sedih,mara,keciwa atau atau atau........

hari nie ain blja perkembangan emosi
mcm mne kita dikata kan dapat mengurus dan mengawal emosi dengan baek?
adakah dengan cara kite mendiamkan diri ketika berasa marah
sehingga kdg2 memudarat kn diri? 
atau
ada cara menguruskannya dengan baek?

nape la otak udang ku nie becelaru
mase nie
ketike nie
saat nie

bile kite busan
tu tandenye kite pamerkan emosi
adakah dengan care mengambil gambar
kami dapat menguruskan emosi busan dengan baek?

temui jawapannye!


sorie dayah muke anda xnmpk sbb kak ude ngn fika mengalami pertambahan berat badan akibat stress ngn asgmnt yg belambak2 mcm tmpt pelupusan sampah.sekian TERIMA KASIH


teacher fika would like to teach me how to speak in english 


kami bosan tahap gaban bile kls bermula 8.00 pm till 10 pm


whatthefish?!


nie la akibatnye bile dok di tanjung rambutan atau name singkatannye tanjung malim selame beberape bulan


ain cuak tgok lec pndng kiteowg mse nie,adeh!




dayah :: ain :: fika 










5 comments:

  1. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.


    kelakar giler. hahahahaha.

    ReplyDelete
  2. comey jer blog hihi .lawa la korang .
    dah folow rajin22 la singah blog yana teehee

    ReplyDelete
  3. yang part lidah safuan tu. eee. yukky. hahahahaha.

    ReplyDelete
  4. elele blog yana pun cumil,kale pink2 sme la kite..hihihi oke da follow,rajin update ye,ain suke bace :)

    fika,kunun2 dia nk wt muke cumil kot! *wink*

    ReplyDelete

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi