Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Wednesday, August 1

H A T I

Aku tau
hal remeh remeh tak penah wujud
mungkin pada kite mende kecik
tapi pada orang mungkin mende  besa
susah ke nak terima perbezaan tu?
Hati orang kan lain lain


*gembira gembira aku pon tau jugak nak rase kecik hati :(

No comments:

Post a Comment

Terima kasih