Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Sunday, September 15

100 words

Assalamualaikum!

It have been awhile since i did not post any story kan? Almost 3 month. But who cares? None. So whatever. Hahaha nampak sangat takde idea. Blergggh. Actually, banyak yang nak di-share dalam blog nie since that i dont have my close friends yang boleh kita talk 24/7. Huaaa sedih. I promise this is not the last one. So just stay tuned okayy. Eceh! Ain ape kau bajet retis ke. Haha! Nak story pasal my new obsessi! Jyeahhh. Then nak story about my career yang sometimes buat aku rase happy tahap maksima and kekadang i felt entah laa susah nak describe. Nak story my happy moment on my convo day! Nak story about car accident yang aku kene before my graduation day. Soooo many things nak story. But all of sudden, kekadang rase macam no need pulak. Hehehe sebab macam tak penting. Sebab aku rase lebih selesa bercerita dengan Dia. Dia lebih memahami aku. Memahami apa jua yang terlintas dalam hati aku. Kan? So depends on my mood la ye. Lately mood salu swings laa. Duhhh. Kerja kerja jugak. Belaja belaja jugak. Happy happy jugak makan makan jugak. Kesihatan mental, rohani dan jasmani kene jaga. Penting! I love you. All of you.

Sincere, Ain.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih