aNak muRid cikGu

Sunday, September 15

100 words

Assalamualaikum! It have been awhile since i didnt post any story kan? Almost 3 month. But who cares? None. So whatever. Hahaha nampak sangat takde idea. Blergggh. Actually, banyak yang nak di-share dalam blog nie since that im dont have my close friends yang boleh kita talk 24/7. Huaaa sedih. Im promise this is not the last one. More to coming. So just stay tuned okayy. Eceh! Ain ape kau bajet retis ke. Haha! Nak story pasal my new obsessi! Jyeahhh. Then nak story about my career yang sometimes buat aku rase happy tahap maksima and kekadang i felt entah laa susah nak describe. Nak story my happy moment on my convo day! Nak story about car accident yang aku kene before my graduation day. Soooo many things nak story. But all of sudden, kekadang rase macam no need pulak. Hehehe sebab macam tak penting. Sebab aku rase lebih selesa bercerita dengan Dia. Dia lebih memahami aku. Memahami apa jua yang terlintas dalam hati aku. Kan? So depends on my mood la ye. Lately mood salu swings laa. Duhhh. Kerja kerja jugak. Belaja belaja jugak. Happy happy jugak makan makan jugak. Kesihatan mental, rohani dan jasmani kene jaga. Penting! I love you. All of you. Sincere, Ain.

No comments:

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi