Skip to main content

biG tHings tO do!


OMG!       
dis saturday just around de corner
xprepare ape2 ag...huhu
big plan with ateen aritu xjd la plak an
how 2 celebrate bufday party?!
no cake!
no candle!
tragik x?
ain! THINK TO DO SUMTHING..pls

lately,mmg pale otak nie penin skit ar
mcm2 nk pk
how to solve dis problem

first :
lec da stat bg asgmnt belambak2
kalo sorang xpe
tp 2 3 subjek lak tu an
xbg intro alih2 tros bg asgmnt
ado0iiii..............
honestly ain still xbese ag stdy kt U
tu blom lg lec yg xmsok kls
kteowg punye la baek stay smpai 2 jam
actly setengah jam je klo lec xmsok kteowg blah..hihi
tetibe bg msg class cancel
npe la xbg tau awl2
sdgkn our leader da msg lec tnye tp xreply
im not blame people oke!
dont get me wrong
tp mmg dr last sem
ain pon xtaw la nape
kteowg msti byk kls yg tetangguh
asgmnt dpt lmbt
xdpt note from our lec
sume maen redah sendiri je
pandai2 la idop
xmcm kls2 laen......

second :
last sunday cik min kol dy bgtw
ibu nak jmpe....
wht? his mom nk jmpe?!
wt bbq kt PD sambot bufday cik min 
mmg terkejot la
siyes!
tp ain da bg tau cik min
i think im not ready yet
im so sori...
bkn his mom je tp ayah,kak long & her husband,abg mie & his wife n qistina
si bdk cumel itu!
erm....nmpknye xde rezeki
it's oke! dis raye ain dtg ye....
cik min bgtaw his mom pandai masak au..ngeee

so ain akn balik kL ari jumaat nie
amik bus mlm sbb kls abes pkul 7
hopefully smpat la naek bus
da la berebot2 time nk dkt magrib
ado0iiii

oke! td jejalan ngn fika kt taman universiti
mmg bes cuci mate ar
seb baek wet PTPTN xmsok ag
klo x mmg wet abes mcm tu je
at last i found ape yg nk bg cik min nt...hihihi
nk taw?
ishhh xleh ar post skang nt xsuprise la plak an
tngu entry akan dtg oke

time's up! mase untk besiap ke kls ptg
nganto0kknyee
see u then my dear frens!


p/s : i LOVE u

Comments

  1. http://www.youtube.com/watch?v=2ZdHfVF5Zfg&feature=related
    saje bg ain link 2.. try tgk..

    ReplyDelete
  2. bes kan.... sejuk je hati bila dgr...

    ReplyDelete
  3. maseh baein..nt klo line tenet kt uma oke ain try dengo ea...hihii

    ReplyDelete
  4. ok... xpe. saje nk share.. xnk dgr sorg2..

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…