Skip to main content

my sygs ;)

dis morning ain,ika & dayah g la bitarasiswa nk beli donat beso tuh an
tp xde la plak
kami dtg setengah jam awal sblom org delivery donat tuh
so kami pon g la kt cafe cari menu yg bole dimkn
lapar kot!
then mse tgh tgok2 kueh muih tuh tetibe ade memo
u guess wht?!
SARAPAN PAGI PERCUMA!
kami blur!
aik? uncle nie wt joke ke pg2 bute nie
teros xberani nk amik
haha! lawak sey
then uncle yg baek hati tuh pon pelawa la mkn
sempena bru bkk cafe
ape lg kami pon bantai la
3 pinggan mee goreng
3 cawan teh
pastu refill 2 cawan
2 pinggan kueh muih beraneka jenis!
haha! dlm pd malu2 tu mkn gak la
sb perot siyes lapo
kami senyum sampai ke telinge kot
pastu msg kwn2 laen

weh! dtg la sni de bekpes free

maka,ramai gak la geng2 kami yg dtg mkn kt situ
kelaka gle tgok muke msing2 cm xcaye plus excited dpt mkn free
hihihii

at least de la sumthing yg bole wt ain ketawe arini (:
bile da balik uma
feeling da laen
rase suram je.....................................

xpe la xbiase lg kt uma bru
housemate baru kn
erm..mcm mne nk idop 6 bulan nie
waaaa tetibe rse saket pale!
da la line tenet xde
nk on9 fb
nk cek mail
nk update blog
nk chat ngn cik min
n most important things is MCM MNE NK BUAT ASGMNT NK RESEARCH?!
nt xleh score lak dis sem
marks coursework rendah
xdpt dekan lg
waaaa mempengaruhi kn?

seb baek dkt ngn uma nurul
bole la on9 jap
td sya pon ade mkn kt sni
dia ckp dia boring mkn kt uma dia
sunyi sepi mcm uma aku
sedih kn?
we r to0 close
ble da bepisah mcm nie rse sayu ble ingt balik
abis kls beli laok sme2
mkn sme2
borak gelak2 sme2
pastu g kls lek sme2
ain rindu,SWEAR!


with ucu mimi
kak ude rindu nk kaco sya ;(


with alang
nt ain nk mintak tlg spe klo baein xde... T-T

dis is wht we call frenship forever!
nie pic mse first day kami jumpe
rapat kn? 
see! i told u already
we r to0 close

ini nurul!
bes fren ain juge ;)
skang ain akn salu dtg uma nurul
tok on9
hihihiihi

housemate ku tercinte
ain rindu nk stori2 ngn izu sgt2
(crying)

oke! ini fika
classmate ain smpai sem 6 nt ;)


ain rindu korang!



Comments

  1. izu nk upload video kite tp...tenet dlm bilik izu slow sgtt..camnerrr

    ReplyDelete
  2. AUWW.truly i miss all of that.

    ReplyDelete
  3. hihihi xpe izu nt ain dtg uma izu tgok ea ;)
    ika..thanks to ALLAH ab ko ade ngn aku sepanjng dis sem.. ;)

    ReplyDelete
  4. seyes nurul nangis bace entri ain ni..sob3
    xpe,,,nurul searas ngn ain..dtg cni slalu taw jgn malu2,,jgn nangis taw...

    ReplyDelete
  5. gembiranye tgk ain hepi ngn cik min,,nurul je xtaw la mcm mane kn..ain tlg doakan nrul dpt jodoh yg terbaik ye:)

    ReplyDelete
  6. nurul! waaa syg nurul sgt2..hihi
    kite sme2 doa ye... ;)

    ReplyDelete
  7. ciannye...xpew2 sabo ae....sem ni pndek jew...nnt sem dpn leh dok serumah lek...leb u

    ReplyDelete
  8. aik cik min? hihihi leb u more!
    erm...every sem housemate betuko..xsame..

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…