Skip to main content

saya BUAT mende BAEK,kan?

oke!
as ussually
kalo nk on9
kene pg2 bute
baru la dpt line
kalo xcam hampeh!

now sume org da balik ke kg halamn masing2
so line kt uma ain VERY GOOD
dasat ar!
kalo x jgn harap la time2 mcm nie leh update blog...hihi

ado0oiiii
nape la pewot ain saket lg nie
smlm bantai sambal belacan mkn mcm telan sop kot!
bole hirop2 lg
serve ur rite ain!
makan ngn nasik kosong pon jadik weii


last wednesday
kls KAS 1053 was very happening!
sb lec bg bOnus mark kt ain...ngeee~
y? sb ain tnye soalan kt group lain after dorg prsentation
pestime kot!
permulaan yg baek utk score dis paper
alhamdulillah..................

dis week jugak ain da knl 2 org sahabat baru
junior-dayana
senior-kak ti
ain bg note2 from lec last sem kt dorg
hopefully ape yg ain buat dpt berkat
xrugi kite share ilmu ngn kwn2 kan?
ilmu yg diamalkan salah satu bekalan kite nt :)

buku nie bagos :)


25 JANUARI
mlm tu ain de jemputan MAJLIS UKHUWAH & JALINAN MESRA
terima anugerah dekan
tp ain xdpt dtg sb ade kls LNP2012 (kenegaraan)
mmg sedey sikit
anugerah pertama yg patot ain terime mlm tu
tp terpakse bekorban sikit
sedey mmg sedey
rase nk nanes bile dpt msg nurul
da dpt naek pentas amik hadiah
bile kls abes tros cabot g majlis tu
tp majlis da nk bersurai
sume org bergaye siap mekap2 lg
ain nie masok dgn bwk beg ngn botol air lg
dr pg xmandi jadual pack sgt
da la tmpt ain dpn MC
xpe2 dis sem i will do my bes!
my bes fren ever!
p/s : kan ain da kate
org laen dtg cantek2
ain dtg bwk beg


nie hadiah tok
ANUGERAH KECEMERLANAGAN AKADEMIK
pointer 3.75 ke ats....
oke la
mug jerrrrr

p/s : nex sem nk request,hadiah bg UP SIKIT,baru la bersemangat :)

Comments

  1. Alhamdulilllah ain... semoga sem ni ain beroleh kecemerlangan lagi. :)

    mug jerrr derrrr.
    itu yang mak mampu....
    hahah. takpe la. rezeki, at least ain dapat, ika tak dapat mug tu pon.

    ReplyDelete
  2. fika? is dat really u?
    OMG!
    mak xtau pon tu ko...laen mcm je ko mengomen mak arini..haha!
    neway thanks wei
    rindu nk gelak2 ngn ko,siyes!

    ReplyDelete
  3. lex r ain..
    fiqa ckp.
    mugg jerr derr...
    xpe, t sy usulkan kat phk pengurusan pakk suh bg sijil ye pas ni, law xdpt gak..
    sy gtaw NC..

    ReplyDelete
  4. haha! jasa mu dikenang la baein~

    ReplyDelete
  5. kawan saya dah ada blog lahh. baru pasan. sorry dear. btw, congrats! :)

    ReplyDelete
  6. haaa..setuju ngn ain..nk sijil....hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…