Skip to main content

ituSAHABAT !

cak!
now im with fika
kami berPICNIC di foyer blok 2 a.k.a blok jejantan
which mean kami terpakse trun ke bawah utk on9 semata2
gile desperate!
bese ar line kt uma mcm labi2
memandangkan kami mungkin lame kt sni so i decide to bring biskot2 & teh O
pehhh co0l beb!
mcm KHAR ni aku yg punye
haha!

so many things happens dlm mase 2 3 ari nie
so ain akn rumuskan keseluruhan cite oke
started from
last friday......jeng3
jumpe cik min jap
nk taw ape jd?!
dia wat magic o0o
lawak gile ah
and yg switnye he give me sumthing spesel (:

nie baru kotak
lom dlm ag....hihi

tara!
simple je tp swit

spe x terkejot an tetibe dlm beg de present 
msti cik min rase besalah sb dtg lmbt aritu...2 jam kot
erm...
it's oke! pe2 pon im hepi (:
tQ for de lovely key chain 

oke! entri about bufday cik min yg ain sambot aritu akn dipost kn kemudian
spesel edition punye..hihi
so for now i would like 2 stori mori about  
fieqafee a.k.a SALHA SYAFIQAH BINTI ALANG HASHIM
dok ngn kau fika mcm org gile doh
haha! now lepaking with his abg long a.k.a wan 
bapak lawak
saket pewot aku
pantang jumpe korg msti gado cm ayam ngn itik an


 itu wan & his beloved gf umairah
u noe wht ika?
aku gle hepi ngn ko
we really had a great time together
and aku rase kite bole jd bes fren
bes x idea aku? ngeeee~ 


tngu train b4 g dating..hihi
 ko comel la wei
asl ko xcaye aku ckp ea
ko malu an

konon2 ayu..haha

and because of U i feel much better rite now,tQ!

p/s : biskot tu wat jaat ngn ko,nex time aku xbeli lg











Comments

  1. fuyoooo..cpt2 tulis cite pasal befday cik min eh..x sabar taw...hehe..nice present la ain..erm,,betoi2..fika comey...mcm nurul kn??hik3...nt nk on9 dtg la bilik nurul oke..love u

    ReplyDelete
  2. we are bestfriend already lah. since we met last year together with nurul, sya and dayah. :)
    cik min is funny too, he is such a sweet person.
    and thanks for everything, i felt such a joyous moments!
    aaaa, nak jumpe mak kau lagik. mak kau happening.

    ReplyDelete
  3. nk edit2 pic bg comel skit then bru la bole update blog...hihihi
    cik min dengo tu,fika ckp my mom happening,so pe ag? jln kn langkah seterosnye...haha!
    nurul,i leb u more! rindu nurul la ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…