Skip to main content

ci cak ci cak di din ding

ye!
mmg aku takot bile tgok
cicak di dinding
geliiiiii

* back to de story

mase cuti
org sebok bejalan2
buat asgmnt
dating
balik kg
tunang
kahwin

tp

aku?!

hehe aku sebok layan cite2 kt utube
marathon movies since balik dr TM
lala

antaranye adalah
jeng3

nora elena
nur kasih the movie
aku tak bodoh
KL gangster
3 2 1 cinta!
evolusi KL drift
and ETC

*oke aku malu nk bgtau sbb aku bru je nk layan pdhal cite tuh da basi kot..hehe

aku admire gile laa dgn si SETH TAN / MALEK tuh
i mean AARON AZIZ laa...haha!
suke kot
macho habess

then aktiviti aku
dengar lagu2 inggeris
konon2 nk improve english laa
and it's really work!

lagu melayu pon ade yg sedap2
mmg layan laa
make my heart melt gitu
hehehe

aku jugak masak tok adik aku
xcaye?
menu ari petame : makaroni carbonara + cendawan
menu ari kedua : spageti prego
menu ari ketige : nasi goreng bertelo
menu ari keempat : jempot2 bawang
menu ari ke lime : order macD beger GCB large set..haha!

*tu je pon ,oke laa tu kan aku bru nk blja sikit2

aku tgok dia mkn cm selera jerr
hehe bru ko tau kakak ko nie msk sedap kan

aku xkuar uma
da hampir seminggu!

wow! sbb aku hepi dok uma
nk rest sepuas2nye
then lps tu mcm org gile setel kn keje yg tertunggak tuh
lala

cik min,sori laa ye kite xdpt jumpe
nt kite bkk pose same2 oke

see ya!




*sadly aku punye hearphone rusak! T-T
** sila abaikan wajah sy yg makin tembam

Comments

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…