Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Wednesday, July 27

janji ea?

aku nak
 BERUBAH! 

kawan
sahabat
mak abah
adik beradik
sepupu sepapat
cik min


tlg aku
support aku
bantu aku
tegur aku

bole?

* Ya ALLAH tetap kn iman ku,mati ku dlm iman & hidup ku dlm iman ..amin

4 comments:

  1. baek.. i'm always behind you..

    ReplyDelete
  2. tolong ingatkan aku. hahaha.
    kau nak berubah, set your goal in your mind.
    jangan biarkan aku yang malas ni mempengaruhi kau, okay?
    aku sentiasa ada kat belakang kau even kita berbeza pendapat sometimes.
    you're the best, one from my besties. :)

    ReplyDelete
  3. ayt touching laa nie ea...hehe! tenkiu

    ReplyDelete

Terima kasih