Skip to main content

Kontest Menang Duit Raya

Assalamualaikum !


oke! nie btol2 siyes oke
sape laa yg baik hati sgt tuh nk bagi hadiah hampir RM 1000?!
yahO0oo!
*sila jgn buat over

sila klik sni cpt2 mase ade lg kurang sebulan :)


Hadiah yg bakal dimenangi..jeng3
    • RM 500 (WANG TUNAI ATAU BARANG . BELUM DI TENTUKAN DARI MYGLOBALNETWORK)
    • 3 x RM 10 top up untuk peserta dari upprofits blog 
    • Pakej Agent (A) topup yang bernilai RM100 Dari Agent topup azrijohan blog 
    • Barang kecantikan – Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250..Dan injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150 dari Adamhaiqal blog
    • 3 license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version )  dari blog oraitlah.com
    • Sebuah Hosting dari JOMhosting..100MB space ..5G Bandwidth Dari blogchips
    • Wang tunai RM50 dari esempoi
    • Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai  RM125 Dari juenieta tetikus rosak
    • 3 x rm10 top up dari minda sasterabahasa
    • sekotak VCO dari kak pah k-poh
    • 3 buah buku pendapatan melalui internet tajaan  my.mustafa
    • 1 set perfume untuk lelaki dan wanita, ( 2 set kesemuanya dari one drop @ perfume paradise ) (tukang sponsor minta dirahsiakan  :)  )
    • RM50 dari malaysianetworks.com (pesanan penaja , kalau rajin sila lah register sekali icon smile Puanbee Mencari Penaja Dan Sponsor Untuk Kontest Bulan Julai   Ogos )
    • cash rm100 dari dinsblog
    • cash rm30 dari ada ada aje
    • 2 pcs pen drive dari kak ross
    • 2 Helai kain batik sarong serawak dari ummieross
menarik gile an! hehe *teruja sesangattt nihh



 this is VCO
sejak 2 menjak 3 menjak 4 menjak 5 menjak 6 menjak
 *bape kali menjak daa
ain tertarik dgn VCO (Virgin Coconut Oil)

ade jugak 2 3 blogger yg jual mende alah nie temasuk laa puanBEE
byk gak kebaikkan VCO nie and sudenlly ain mmg berminat lak nk beli
*even aku laa manusia yg plg susa nk mkn kapsul2 nie

maybe dlm 2 3 ari nie ain akn berkira2 tok order VCO nie ngn puanBEE
siyessss wehh testimoni pengguna2 VCO nih sgt menyakinkan aku !


and U noe wht? 
majoriti blogger2 yg ain follow 
jd agen VCO nih !
*saje je an ..kan kan kan nk suh kite beliii laa tu

nk tau lebih lanjOt tentang VCO nie sila klik

bila ain da try nantiii
korg tgok la perubahannye oke
maka cite2 akan tercapaii
*sila rujuk entri ain yg lps nakk kuross !
**pengsannn..haha!

tErima kasih dauN keladi laa ye
puanBEE !

*Rezeki ade kat mane2 yg penting kite usaha! :))

Comments

  1. heee menarik entri ni :) lmbt sikit jenguk ank demam ...

    ReplyDelete
  2. hehe! tQ,may ALLAH bless ur son :))

    ReplyDelete
  3. good luck untuk contest ni
    nice blog too

    ^_____________^

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

#Hadith

JALAN KE SYURGA, MUDAH KE SUSAH?
Nabi muhammad sallallahu alaihi wa sallam bersabda: “Barangsiapa yang membebaskan seorang mukmin dari kesempitan dunia, maka Allah akan membebaskannya dari kesempitan di hari kiamat. Barangsiapa yang memberi kemudahan kepada seseorang yang mengalami kesulitan, maka Allah akan memberi kemudahan kepadanya di dunia dan di akhirat. Barangsiapa yang menutup aib seorang Muslim, maka Allah akan menutupi aibnya di dunia dan di akhirat. Allah senantiasa menolong hamba-Nya, selama hamba-Nya tersebut menolong saudaranya. Barangsiapa yang meniti jalan untuk menuntut ilmu, maka Allah akan memudahkan baginya jalan menuju surga. Tidaklah suatu kaum berkumpul di rumah Allah (masjid), membaca Kitab Allah dan mempelajarinya, niscaya turun kepada mereka ketenteraman, rahmat meliputi mereka, para Malaikat berkerumun disekelilingnya dan Allah menyebut-nyebut mereka di hadapan makhluk yang berada di sisi-Nya. Barangsiapa amalnya selalu terlambat (kurang), maka nasab-nya tida…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…