Skip to main content

saya x tau komen , saya tau LIKE jer

assalamualaikum!
puase hari ke 12
alhamdulillah

cak! 
setelah berkire2 utk sekelian kalinya
maka aku pon da wat keputusan
aku 
sebenarnye
join contest lagi
haha!

si empunya blog ini
wat contest
'Comelnya Pakai Shawl!!'

jumlah LIKE yg terbanyak iaitu 200 ke ats baru la bole msuk final

pehhh mmg aku xmampu la kan
korg bayang kan je la
frens list aku xsampai 200++

akibat keTIDAK SUKAAN aku nk add or 
aprve org xknl
T-T

even aku tau aku xkan tecalon top list
tp aku tekad nk masuk gak
rezeki mane tau laa kan 
tetibe frens korg kat fb yg ribu riban tu nk like pic aku
hahaha

so aku telah pertaruhkan pic ni

agak2 aku de can x

kalo tgok pic org laen lg santek la kan
erm
aku xkesah laa org nk vote ke x
aku just nk cube naseb jer
sbb aku rase nie laa salah satu care nk cri duit
*kalo mng dpt cash oke! sape laa xnak kan

student mcm aku nie
mane laa de wet sgt
nak2 skang kene bayar sewa uma laa bil laa..blaa blaa blaa
and the most is katil & meja aku perlu diganti
*baru patah semalam,aku pon xtau laa kenape
T-T

so kat sini aku nk ucap kan THANKS a lot laa
kat kawan2 yg sudi & susah payah vote aku like sane sni
siap pomot bagai
siyes weh! aku teharu
even korg wat mende kecik je
but for me
it's really means a lot!
*rase nk pegi kt korg satu2 n bg BIG hug..hehe

yg xvote pon xpe
aku paham
kite xbaek sgt 
then tetibe je aku nk korg vote aku
ape kes kan
kalo aku pon sure pelik
hehee
sorii ea

kalo korg terniat nk vote aku sila komen nt aku pm care2 nk vote..hihihihiihi
*larikkkk

PEACE!

*im NOT perfect  ;')




Comments

  1. sebenarnya semalam nk komen, tp line tenet wat hal, terpaksa komen pas sahur ni.. semoga ain berjaya.. i always support u...
    tuan ayam nampak dikaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu...

    ReplyDelete
  2. thanks baein for ol ur support,really apprciate it!

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…