aNak muRid cikGu

Friday, August 12

saya x tau komen , saya tau LIKE jer

assalamualaikum!
puase hari ke 12
alhamdulillah

cak! 
setelah berkire2 utk sekelian kalinya
maka aku pon da wat keputusan
aku 
sebenarnye
join contest lagi
haha!

si empunya blog ini
wat contest
'Comelnya Pakai Shawl!!'

jumlah LIKE yg terbanyak iaitu 200 ke ats baru la bole msuk final

pehhh mmg aku xmampu la kan
korg bayang kan je la
frens list aku xsampai 200++

akibat keTIDAK SUKAAN aku nk add or 
aprve org xknl
T-T

even aku tau aku xkan tecalon top list
tp aku tekad nk masuk gak
rezeki mane tau laa kan 
tetibe frens korg kat fb yg ribu riban tu nk like pic aku
hahaha

so aku telah pertaruhkan pic ni

agak2 aku de can x

kalo tgok pic org laen lg santek la kan
erm
aku xkesah laa org nk vote ke x
aku just nk cube naseb jer
sbb aku rase nie laa salah satu care nk cri duit
*kalo mng dpt cash oke! sape laa xnak kan

student mcm aku nie
mane laa de wet sgt
nak2 skang kene bayar sewa uma laa bil laa..blaa blaa blaa
and the most is katil & meja aku perlu diganti
*baru patah semalam,aku pon xtau laa kenape
T-T

so kat sini aku nk ucap kan THANKS a lot laa
kat kawan2 yg sudi & susah payah vote aku like sane sni
siap pomot bagai
siyes weh! aku teharu
even korg wat mende kecik je
but for me
it's really means a lot!
*rase nk pegi kt korg satu2 n bg BIG hug..hehe

yg xvote pon xpe
aku paham
kite xbaek sgt 
then tetibe je aku nk korg vote aku
ape kes kan
kalo aku pon sure pelik
hehee
sorii ea

kalo korg terniat nk vote aku sila komen nt aku pm care2 nk vote..hihihihiihi
*larikkkk

PEACE!

*im NOT perfect  ;')




3 comments:

  1. sebenarnya semalam nk komen, tp line tenet wat hal, terpaksa komen pas sahur ni.. semoga ain berjaya.. i always support u...
    tuan ayam nampak dikaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu...

    ReplyDelete
  2. thanks baein for ol ur support,really apprciate it!

    ReplyDelete

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi