Skip to main content

ini TIPS bukan duet

cak !
arini nak share 
TIPS.TIPS.TIPS.TIPS.TIPS

pung pang pung pang alexanderr
* ikot gaye johan tiru chef wan


tips : JANGAN makan beger kalo anda pakai shawl sbb anda xmampu nak bukak molot beso2 telan sekalikgus beger tu..hehe

kemungkinan 
pin anda akn tecabot /senget sebelah
*pena tejadi kat aku, MALU doh!



tips : makan ice cream kat ice ro0m mcm xbebaloi jek so better korg g bedal ABC
 kat kedai bawah jembatan
jaoh lagik murah

pd ain mende murah xsemestinye  x bekualiti
*mahal sbb brand jerr pon



tips : jangan amik pic ngn aku sbb aku akn pndg tmpt laen..lala
*poyo jerr,HAHA


tips : sila tunjok RM seringgit so that org  laen xkan rompak korg

kalo tunjok wet byk2 of course laa org rase cm nk cilok wet  korg
lagik2 wet yg nuffnang bg tiap2 bulan smpai ribu riban
especially blogger2 tegarr
aku xde 
T_T



tips : bg students2 yg bakal melanjotkan study kat U,sila beli laptop TOSHIBA SATELLITE
kerana
webcamnya mampu snap kesemua 11 org sekalik guss
mampu?



tips : kalo tetibe feeling2  malu /  gedik
sila amik bantal / bear2 yg terdekat dan tutop sebahagian / separoh dr muke anda 

* aku mmg btol2 malu oke
xjanji xsumpah
HAHA


tips : pakai laa spek kalo da tau diri sendirik rabon

*pesanan tok diri sendirikk
sedar laa mate ko makin rabon
 (^_^)"

hepi holiday
hepi study
i do love u 
dear frens :)













Comments

  1. aaaaaaa gamba mak memang macam mak. ekekeke.

    ReplyDelete
  2. xde la kreatif,saje je boring2 nk update blog,hehee

    ReplyDelete
  3. gambar first tu cam cik epal..:)

    ReplyDelete
  4. erk! cik epal lagik cun o0,tang same tu sbb kite pon suke mkn,haha!

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…