Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Monday, October 24

saya TAK BERANI,awak?

kalau berani
try drive kete sorg2
aku : teori bole la praktikal aku blurrr

kalau berani 
try kol customer service for Poslaju Second Delivery Request
aku : padan muke ko asl bagon lmbt,xpsl2 kne amik sendiri brg kt office PPL

kalau berani
try beli pop corn yg jual kt wayang tp ko xtgok pon wayang
aku : xpenah lak aku wt lg

kalau berani
try dtg seremban jumpe family cik min
aku : not yet kang xpsl2 aku kene sindrom gagap kekal

kalau berani 
try tido tutup lampu
aku : aku tetap nk bukak lampu toilet

kalau berani
try tgok cite hantu ke scary movie ke cite seram kelakar ke
aku : abah aku ckp kalo takot jgn ade NIAT pon nk jumpe mende2 tu

kalau berani 
try amik 150 dress/necklace ke ape ker kat shopping complex and try pakai kt dlm fitting ro0m then snap pic santek2 pastu wat DP kt facebo0k
aku : gile ke ape nk wt gituu ,adeh!

oke
da xde idea
nex entry will b more interesting
*xjanji xsumpah

sori :)

4 comments:

Terima kasih