Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Wednesday, November 9

1st Ieyza Afieyna Giveaway

cak!

[1st Ieyza Afieyna Giveaway ]

mai klik SINI
hah! masok yg nie da xtau kali ke bape aku join contest/segmen,haha!
tp kali nie spesel sikit 
sebab nak join :


adik Ieyza Afieyna nie catholic macam aku jugak laa
first tgok blog dia 
pehhh byk meoww kot!
bole jd geng kan kan kan

*teruja*

untung lee adik wat contest nie sbb followers da mencecah 2000++
peluang nak menang mmg agak susa la an
but it's oke
no biggie
nk request kucen sekor bole? hehe
*kucen kak ain sume mati kene langgor kete
T_T

nie buktiii 
'Saya Pencinte Kucen'

kalo nak tau email aku pon de meow au
meow2_ain*****@yahoo.com

org yg kene tag,haruslaa suke kucen gak :

p/s : selagi line tenet kat uma laju,selagi tu aku nak join segmen blogger,haha



2 comments:

  1. salam..

    hye..thanx join 1st GA ieyza.. ;)

    gudluck ye.. ^^

    hee... kucing comel sgt kn.. ;)

    ^^

    ReplyDelete

Terima kasih