Skip to main content

HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!

caK!

[SEGMEN : HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!]

minggu nie je da masok bape kali ntah join segmen blogger2 yg cool
kali nie join segmen brader Hasrul
*name mcm lec sy lol,tetibe teringat asgmnt dia yg separoh mati nak siapkan,HAHA!
jgn maen2 brader Hasrul admin utk Kelab Blogger au
kire pemes la jugak tuh
hehee



Nama Blogger saya : aien cham 
 *nama betoi Nurain Binti Hisham (:
Tarikh Mula Berblog : 14 Disember 2010 
*sempena besdey yg ke 21
Nama Blog : ituSAYA!
Target Blog pada 2011 : memberanikan diri utk SIGN UP for ads/nuff/says.com/churp etc so far xberani lagi T_T
*aku beminat tp xberani mungkin telalu pesimis atau terpengaruh dgn nasihat org2 tua ,haha!

kAaasSSii geeEEgggAArr!


Comments

  1. As Salam,

    Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking. Semoga sukses selalu... :)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-hasrulhassan-jelajah-dan-gegar.html

    ReplyDelete
  2. salam,TQ kak rahmah,cantek sgt doodle akak & family,hehe :)

    ReplyDelete
  3. hai.. terjah dr segmen sama :)

    http://de5sdiarys.blogspot.com/2011/11/segmen-hasrulhassan-jelajah-dan-gegar.html

    ReplyDelete
  4. shiema singgah sni dr segmen yg same. jom singgah dan follow belog shiema :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/hasrulhassan-jelajah-dan-gegar-blog.html

    ReplyDelete
  5. cuti2 ni ye keje ain... ~lalalala~

    ReplyDelete
  6. Salam Perkenalan…
    Genk datang sini,
    Datang dari segmen yang sama
    Jom join segmen ini
    KLIK SINI

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…