Skip to main content

Contest Hadiah Best by adiK JalaL

assalamualaikum,ade org nak bg hadiah weiiii

[Contest Hadiah Best by adiK JalaL]

Adik JalaL

*xleh panggil abG JalaL sbb kite lagik tue dr dia ,hehe

TARA!

name : cik ain
umo : nak masuk 22 bulan december ni

so memang sesuai sgt laa kalo adik JalaL yg murah hati lagik murah rezeki nak bg hadiah kan kan kan xdpt pon xhape,kakak nak majok
*xjanji xsumpah,HAHA


motif ltk pic dgn keychain yg come lote tu
hah! mesti la nak hadiah 
keychain.keychain.keychain
 keychain dr Russia !
*dengar cite belaja kat 
St Petersburg pehhh glemer ko dik


*google cr pic keychain dr russia,semangat tahap ototmen gaban ,HEHE


kakak ain pilih keychain sebab 

  1. MURAH jerr ikot matawang rupiah
  2. SPESEL,da alang2 adik jalaL belaja kt oversea kan so bole la wat kite kenangan 
  3. postage pon murah sebab keychain RINGAN & KECIK
  4. nak hadiah keychain dr RUSSIA,abes tu xkan nak mintak keychain MELAKA tol x 
  5. kite adalah seorang PENGUMPUL keychain TEGAR*dan2 je ko an mentang2 org nk bg free,tu pon kalo dpt laa




TAG : FARA si pari-pari & BAEIN si kupu-kupu
*kite nak jd si labu-labi 
HAHA!


THANKS to SYAMIM SYUKRI  aka adik JALAL sebab buat contest nie,kite pon nak have fun jerr,dapat atau tak xkesaa pon :)


*aku buat blog memang nak masuk contest pon,HAHA!




Comments

  1. si pari-pari? =='
    creet.. creet.. (bnyi cgkerik)

    ReplyDelete
  2. kupu2.. bebas terbang.. hahaha.. insyaAllah sy join...

    ReplyDelete
  3. pari2 sbb nt fara pkai lens...lala

    kupu2 sbb kalo nk balik ganu tros tebang je..lala

    labu labi sbb kite suke makan laok sayo labu :)

    ReplyDelete
  4. wahh.. bestnye dpt keychain dr russia
    ishh3
    oohh..da nk dekat umo 22 da.. leh la panggi akak sbb nas muda agy :P

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…