aNak muRid cikGu

Wednesday, November 2

Contest Hadiah Best by adiK JalaL

assalamualaikum,ade org nak bg hadiah weiiii

[Contest Hadiah Best by adiK JalaL]

Adik JalaL

*xleh panggil abG JalaL sbb kite lagik tue dr dia ,hehe

TARA!

name : cik ain
umo : nak masuk 22 bulan december ni

so memang sesuai sgt laa kalo adik JalaL yg murah hati lagik murah rezeki nak bg hadiah kan kan kan xdpt pon xhape,kakak nak majok
*xjanji xsumpah,HAHA


motif ltk pic dgn keychain yg come lote tu
hah! mesti la nak hadiah 
keychain.keychain.keychain
 keychain dr Russia !
*dengar cite belaja kat 
St Petersburg pehhh glemer ko dik


*google cr pic keychain dr russia,semangat tahap ototmen gaban ,HEHE


kakak ain pilih keychain sebab 

  1. MURAH jerr ikot matawang rupiah
  2. SPESEL,da alang2 adik jalaL belaja kt oversea kan so bole la wat kite kenangan 
  3. postage pon murah sebab keychain RINGAN & KECIK
  4. nak hadiah keychain dr RUSSIA,abes tu xkan nak mintak keychain MELAKA tol x 
  5. kite adalah seorang PENGUMPUL keychain TEGAR*dan2 je ko an mentang2 org nk bg free,tu pon kalo dpt laa




TAG : FARA si pari-pari & BAEIN si kupu-kupu
*kite nak jd si labu-labi 
HAHA!


THANKS to SYAMIM SYUKRI  aka adik JALAL sebab buat contest nie,kite pon nak have fun jerr,dapat atau tak xkesaa pon :)


*aku buat blog memang nak masuk contest pon,HAHA!




5 comments:

  1. si pari-pari? =='
    creet.. creet.. (bnyi cgkerik)

    ReplyDelete
  2. kupu2.. bebas terbang.. hahaha.. insyaAllah sy join...

    ReplyDelete
  3. pari2 sbb nt fara pkai lens...lala

    kupu2 sbb kalo nk balik ganu tros tebang je..lala

    labu labi sbb kite suke makan laok sayo labu :)

    ReplyDelete
  4. wahh.. bestnye dpt keychain dr russia
    ishh3
    oohh..da nk dekat umo 22 da.. leh la panggi akak sbb nas muda agy :P

    ReplyDelete

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi