Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Wednesday, November 16

Candid Time Contest

cak!

[Candid Time Contest by Muna Rahimah]

mai KLIK banner kalo nak join :)

hadiah dia super duper best kalah cite otomen gaban,HAHA!
siyesly,TRUST ME

seblom tu nk knlkan owner yg murahh hati sgt nak bg mende free

da name pon contest CANDID TIME kan kan kan
so  kak ain nak ltk pic candid gak 

TARA!



yg bolat  cumil tu ain yg sebelah tu adik
kak long yg snap pic nie dr belakang
time nie kami jalan2 sekitar masjidilharam selepas menunaikan solat zohor
bayangkan !
hari yg pns terik suhu tinggi tapi simen tu sejuk
rinduu kota MEKAH
;')

xnampak muke?
adik muna yg cumil xckp kene nmpk muke kan
nak candid je kan kan
hehee

insyaALLAH ade rezeki kite nk mng LOMO tu
tp kalo MP3 pon oke
xpon pndrive angry birds
hehe

TARIKH TUTUP : 13 DEC 2011 sehari sebelom bufday kak ain,sesuai gak tu nk jdkan hadiah,hehe!

TAG  mereka :
eka
cik wa

*kagumm dgn adik MUNA kecik2 da pandai buat contest bagai,ingat sng ke kan kan 

k.BAI

6 comments:

  1. gud luck k !
    syoknya dh dapat pegi kota mekah muda lagi ^^

    ReplyDelete
  2. len kali rezeki pnaz plak peegi ;')

    ReplyDelete
  3. wah rajin betul ain masuk contest... semoga menang ain.. nk join tp bnyk sgt keje.. pas settle semua baru nk godek2 contest ni.. ~lalalala~..
    rindu ain sesangat...

    ReplyDelete
  4. alolo nt ain da start sem jgn harap laa nk rajin cenggini,hehee

    ReplyDelete
  5. wahh...dh pergi mekah ke...besnyerrr...gudluck aien :)

    ReplyDelete
  6. maseh CTK,yerrr harap2 rezeki awk pulak :D

    ReplyDelete

Terima kasih