Skip to main content

Candid Time Contest

cak!

[Candid Time Contest by Muna Rahimah]

mai KLIK banner kalo nak join :)

hadiah dia super duper best kalah cite otomen gaban,HAHA!
siyesly,TRUST ME

seblom tu nk knlkan owner yg murahh hati sgt nak bg mende free

da name pon contest CANDID TIME kan kan kan
so  kak ain nak ltk pic candid gak 

TARA!



yg bolat  cumil tu ain yg sebelah tu adik
kak long yg snap pic nie dr belakang
time nie kami jalan2 sekitar masjidilharam selepas menunaikan solat zohor
bayangkan !
hari yg pns terik suhu tinggi tapi simen tu sejuk
rinduu kota MEKAH
;')

xnampak muke?
adik muna yg cumil xckp kene nmpk muke kan
nak candid je kan kan
hehee

insyaALLAH ade rezeki kite nk mng LOMO tu
tp kalo MP3 pon oke
xpon pndrive angry birds
hehe

TARIKH TUTUP : 13 DEC 2011 sehari sebelom bufday kak ain,sesuai gak tu nk jdkan hadiah,hehe!

TAG  mereka :
eka
cik wa

*kagumm dgn adik MUNA kecik2 da pandai buat contest bagai,ingat sng ke kan kan 

k.BAI

Comments

  1. gud luck k !
    syoknya dh dapat pegi kota mekah muda lagi ^^

    ReplyDelete
  2. len kali rezeki pnaz plak peegi ;')

    ReplyDelete
  3. wah rajin betul ain masuk contest... semoga menang ain.. nk join tp bnyk sgt keje.. pas settle semua baru nk godek2 contest ni.. ~lalalala~..
    rindu ain sesangat...

    ReplyDelete
  4. alolo nt ain da start sem jgn harap laa nk rajin cenggini,hehee

    ReplyDelete
  5. wahh...dh pergi mekah ke...besnyerrr...gudluck aien :)

    ReplyDelete
  6. maseh CTK,yerrr harap2 rezeki awk pulak :D

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

#Hadith

JALAN KE SYURGA, MUDAH KE SUSAH?
Nabi muhammad sallallahu alaihi wa sallam bersabda: “Barangsiapa yang membebaskan seorang mukmin dari kesempitan dunia, maka Allah akan membebaskannya dari kesempitan di hari kiamat. Barangsiapa yang memberi kemudahan kepada seseorang yang mengalami kesulitan, maka Allah akan memberi kemudahan kepadanya di dunia dan di akhirat. Barangsiapa yang menutup aib seorang Muslim, maka Allah akan menutupi aibnya di dunia dan di akhirat. Allah senantiasa menolong hamba-Nya, selama hamba-Nya tersebut menolong saudaranya. Barangsiapa yang meniti jalan untuk menuntut ilmu, maka Allah akan memudahkan baginya jalan menuju surga. Tidaklah suatu kaum berkumpul di rumah Allah (masjid), membaca Kitab Allah dan mempelajarinya, niscaya turun kepada mereka ketenteraman, rahmat meliputi mereka, para Malaikat berkerumun disekelilingnya dan Allah menyebut-nyebut mereka di hadapan makhluk yang berada di sisi-Nya. Barangsiapa amalnya selalu terlambat (kurang), maka nasab-nya tida…
Hi dearself! 
Sedar tak Allah sayangggggg kau sangat. Sayang sampai kau dapat rasakan ke tulang tengkuk. Sayang sampai kau dapat rasa setiap darah yang mengalir dalam badan sekarang ni ada rahmat kasih sayang Allah tu. Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah. Kau Maha Baik. Kau mudahkan setiap urusan aku. Kau buka pintu pintu jalan untuk setiap kesulitan aku. Kau hadirkan aku orang-orang menyenangkan disekeliling aku. Semoga aku mendapat ilmu yang bermanfaat.
Terima kasih Allah.

By next week aku akan start data collection for my thesis. Sejak balik umrah ada je perkara yang kena settle kan asap. Start kuliah semester baru, urusan surat menyurat, proposal ke Kementerian, Jabatan Pendidikan, sekolah, JKM, asrama anak yatim etc. Cantik sangat Allah atur urusan aku. Im enjoyed myself. Proses ni semua memang memenatkan sebab ambil banyak masa, tenaga dan tiada jaminan. But now, everything dah lulus. Tinggal nak proceed je. For those yang sedang alami beban belajar ke kerja ke just ingat satu je…