Skip to main content

Candid Time Contest

cak!

[Candid Time Contest by Muna Rahimah]

mai KLIK banner kalo nak join :)

hadiah dia super duper best kalah cite otomen gaban,HAHA!
siyesly,TRUST ME

seblom tu nk knlkan owner yg murahh hati sgt nak bg mende free

da name pon contest CANDID TIME kan kan kan
so  kak ain nak ltk pic candid gak 

TARA!



yg bolat  cumil tu ain yg sebelah tu adik
kak long yg snap pic nie dr belakang
time nie kami jalan2 sekitar masjidilharam selepas menunaikan solat zohor
bayangkan !
hari yg pns terik suhu tinggi tapi simen tu sejuk
rinduu kota MEKAH
;')

xnampak muke?
adik muna yg cumil xckp kene nmpk muke kan
nak candid je kan kan
hehee

insyaALLAH ade rezeki kite nk mng LOMO tu
tp kalo MP3 pon oke
xpon pndrive angry birds
hehe

TARIKH TUTUP : 13 DEC 2011 sehari sebelom bufday kak ain,sesuai gak tu nk jdkan hadiah,hehe!

TAG  mereka :
eka
cik wa

*kagumm dgn adik MUNA kecik2 da pandai buat contest bagai,ingat sng ke kan kan 

k.BAI

Comments

  1. gud luck k !
    syoknya dh dapat pegi kota mekah muda lagi ^^

    ReplyDelete
  2. len kali rezeki pnaz plak peegi ;')

    ReplyDelete
  3. wah rajin betul ain masuk contest... semoga menang ain.. nk join tp bnyk sgt keje.. pas settle semua baru nk godek2 contest ni.. ~lalalala~..
    rindu ain sesangat...

    ReplyDelete
  4. alolo nt ain da start sem jgn harap laa nk rajin cenggini,hehee

    ReplyDelete
  5. wahh...dh pergi mekah ke...besnyerrr...gudluck aien :)

    ReplyDelete
  6. maseh CTK,yerrr harap2 rezeki awk pulak :D

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

UKM

Assalamualaikum & Good day, 
Kita mulakan dengan Bismillah disudahi dengan Alhamdulillah, begitu lah sehari dalam hidup kita mudah mudahan dirahmati Allah~~~ (by Raihan) Eh

Tiga tahun di UKM. At the very last moment, aku sengih manjang start masuk DECTAR. First time masuk masa ikrar pelajar 2014. Memandangkan aku second intake so tak dapat le attend orientasi. Masa tu janji dengan diri sendiri bertahan untuk tga tahun je lagi. Alhamdulillah, janji ditepati hehehe Rasa bahagia sebab tak sangka dapat peluang merasa masuk dewan konvo dengan Mak Abah once again. Lagi lagi bila rasa give up banyak kali. Rasa puas bila dapat achieve something big. Ye lah benda susah nak dapat so bila dah dapat rasa macam tak percaya. Masa Diploma dulu rasa sebak nak menangis sebab kat UPSI enjoy sangat study. Alhamdulillah. Tah kenapa this time bila naik tangga pentas tetiba jantung degup laju woi. Bila dah bergerak ke check point memasing aku dah ready dalam kepala senyum-tunduk hormat-diri tegak-amik…
Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

POWER ke?

Hi Good day! #nowlistening Power by EXO 😍😍😍😍 (Now I'm officially EXO-L weehoo!)
Bila ingat balik sepanjang tahun 2017 yang berbaki lagi dua bulan lebih ni, macam macam benda yang jadi. Final year hits me very hard! Tak lah frust lagi pun sekarang ni. Dah okay dah pun. nak konvo by next week yahoo! Just nak share there's a few things happen to me before this which I cant believe I'm strong enough untuk hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi, hadapi dengan tenang jiwa, semuanyaaa kan baik baik sajaa~~~  Kuat jugak seorang Nurain rupenye walaupun takut cicak eh ade kaitan ke eh sukahati aku lah eh eh eh 

1. TESIS
Preparation for tesis start awal jugak dari bulan Ogos, 2016. Bila call/send email/buat surat banyak kali kat beberapa agensi untuk apply tempat for my research tapi tak dapat kerjasama/feedback. Masa aku buat keputusan nak buat research for student/child, aku dah semangat gila and i dont mind to buat-kerja-lebih-sikit isi borang buat surat bagai.…