Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Saturday, June 18

C A N you H E L P me dear?

stress laa
tol weh..aku xleh wat mende laen kalo ko xde
asik ingt kat ko aje
tlg laa jgn wat hal ea
ko penting kat aku..swear !



MESIN BASOH
mmg mende plg penting laa kat aku
sgt2 penting kot
mungkin sbb aku mls nak basoh baju gune tgn
nt tgn aku kedot,kasar,gatal2

aku rase puas bile aku sumbat sume baju aku dlm mesin basoh
rasa KEPUASAAN yg x TERHINGGA!
rase mcm sume masalah aku blend
pale aku pon xkusot
rase mcm asgmnt,mslh duit,mslah rambot gugo
di WASH sebersih-bersihnye
di RINSE berkali2
di SPIN selaju-lajunye

dats is one of my solution to trow away my problems,FULLSTOP

3 comments:

  1. kau nak aku masak megi dalam mesin basuh tu untuk kau ke?

    ReplyDelete
  2. alaaa..siannye ain...meh khar basuh kain ngn nurul k..mesin basuh ade..ngeh3

    ReplyDelete
  3. asik bersungut je ain nie kan..ish3 xbek tol..

    ReplyDelete

Terima kasih