Skip to main content

ex 388,utk kite2 jer !

aku dlm mo0d malas
sekali lagi
M.A.L.A.S
i hate my LAZINESs

so mny asgmnt to finish it
tah sempat ke tak
so far
aku mmg bagos dlm wt keje last minute
hihihii

erm..
why ea?
tetibe aku rindu dorg


oke fine !

aku rindu IZU AKMA BINTI SHAHAROM
dia santek gile ahh
cm pompuan melayu terakhir :)
she know how to guide me
tellin' me wht im suppose to do
believe me
support me
be kind to me
care about me
i miss u, i MISS u! misS all about U!
pecaye x?
ain ramai kwn kat UPSI
but she still de bes!




budak cumil nie SYAMIMI..hehe
tp skang ucu da besa
da de org yg bole jage ucu
roi and ur new 'along,angah,alang,ude'
but U still my ucu
my adik yg plg mnje
my adik yg plg sweet
my adik yg plg co0l
and no one can take me from U oke
kenangan kite same2
xde sape bole amik tau



along! NADIRA MAHAMAT
rindu setengah mati sama kamu..cewah!
hihihi
soft spoken tp tegas
jgn maen2 haa..
da la cntik,pandai lak tu,lembot...
miss everything about U!




my inspration ever
pandaii gile
aku dpt dekan pon sbb nk sahot cabaran baein nie
ingat x dlu baein?
ain pena jnji nk dpt dekan every sem mcm baein?
baein xdenga kot mase tu
tp ain da jnji ngn dri sndri
i wnt b like U
byk jasa baein kt kami sume
thanks,THANKS and tHankS!

and for U

just keep on watching me
if u want
just keep on talking rubbish
if u feel free
just keeep on yelling
if u feel better

im here to be ur friend
if U want TOO

BUT
please............

be nice to me
be kind to me
be honest to me

can U?

Comments

  1. comeyyyyy......senyum sokmo n xpnh lupe u all sume...miss u 4ever...

    ReplyDelete
  2. nurul yg jd penumpang 388 xrindu ker??hihi

    ReplyDelete
  3. ainnn!!! izu rindu semua tentang kite...rindu 1 bilik dgn rumet syg yg pertama...

    ReplyDelete
  4. rindu ari2 jumpe,xsempat nk rindu...erm,kalo la izu bole pindah uma ain kn bes...huhu nad,jgn lupe ain ea.syg kamu sume ketat2 :)

    ReplyDelete

Post a Comment

kaNak-kanAk riBena wAt bising dLm keLas,cepaT koMen kALo x kEne BabaB,hihi

Popular posts from this blog

Hai I'm back
Lama tak login blog sendiri. Hilang dah minat menulis. Lebih selesa alami, hadam, rasa apa yang berlaku sendiri sendiri. Sesuai la dengan faktor umur kan. I'm 27 years old dah? OMG tua bangka dah oi. Kecik kecik dulu selalu fikir kalau aku dah umur gini buat apa. But now in reality aku masih struggle dengan study. Hahaha and its really never ending process. Currently busy dengan final exam. it's just around the corner. Busy dengan research, busy  dengan apply tempat collection data etc. Dah final year dah pun, tinggal lagi satu semester and LI. Lepas tu grad. In Sha Allah. Sepanjang dua tahun lebih study kat UKM memang banyak sangat ups and downs but mostly lebih pada conflict diri sendiri. Jadi student psychology pun belum tentu dapat manage emotion sendiri tauuu. Susah! Haha Kadang kadang macam tak tau diri sendiri ni nak apa. Mujur ada Usrah Hajar that always keep me close to Him. Kalau takda pegangan agama memang boleh mental layan dengan masalah, urusa…

#Hadith

JALAN KE SYURGA, MUDAH KE SUSAH?
Nabi muhammad sallallahu alaihi wa sallam bersabda: “Barangsiapa yang membebaskan seorang mukmin dari kesempitan dunia, maka Allah akan membebaskannya dari kesempitan di hari kiamat. Barangsiapa yang memberi kemudahan kepada seseorang yang mengalami kesulitan, maka Allah akan memberi kemudahan kepadanya di dunia dan di akhirat. Barangsiapa yang menutup aib seorang Muslim, maka Allah akan menutupi aibnya di dunia dan di akhirat. Allah senantiasa menolong hamba-Nya, selama hamba-Nya tersebut menolong saudaranya. Barangsiapa yang meniti jalan untuk menuntut ilmu, maka Allah akan memudahkan baginya jalan menuju surga. Tidaklah suatu kaum berkumpul di rumah Allah (masjid), membaca Kitab Allah dan mempelajarinya, niscaya turun kepada mereka ketenteraman, rahmat meliputi mereka, para Malaikat berkerumun disekelilingnya dan Allah menyebut-nyebut mereka di hadapan makhluk yang berada di sisi-Nya. Barangsiapa amalnya selalu terlambat (kurang), maka nasab-nya tida…
Hi dearself! 
Sedar tak Allah sayangggggg kau sangat. Sayang sampai kau dapat rasakan ke tulang tengkuk. Sayang sampai kau dapat rasa setiap darah yang mengalir dalam badan sekarang ni ada rahmat kasih sayang Allah tu. Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah. Kau Maha Baik. Kau mudahkan setiap urusan aku. Kau buka pintu pintu jalan untuk setiap kesulitan aku. Kau hadirkan aku orang-orang menyenangkan disekeliling aku. Semoga aku mendapat ilmu yang bermanfaat.
Terima kasih Allah.

By next week aku akan start data collection for my thesis. Sejak balik umrah ada je perkara yang kena settle kan asap. Start kuliah semester baru, urusan surat menyurat, proposal ke Kementerian, Jabatan Pendidikan, sekolah, JKM, asrama anak yatim etc. Cantik sangat Allah atur urusan aku. Im enjoyed myself. Proses ni semua memang memenatkan sebab ambil banyak masa, tenaga dan tiada jaminan. But now, everything dah lulus. Tinggal nak proceed je. For those yang sedang alami beban belajar ke kerja ke just ingat satu je…