Disclaimer : Blog post yang lepas lepas mahupun yang paling latest akan ada misspell, typo, grammatical error, bahasa wicet, cringe moments, wording size tak sama, gambar tanpa edit etc so please bear with me. Aku takda masa nak re-read and edit balik. Let bygones be bygones. Ada beza seorang Nurain ketika zaman remaja and zaman meningkat dewasa lol

Thursday, March 15

#NowListening Lights Out

Hi and Good day,

When even breathing
Feels hard
And tears rise up
Some times
You can hide in me and cry
You can do that
Because it’ll pass

Fall asleep in my arms
Don’t wake up
Morning will come again
So you can peacefully dream
At the end of this loneliness
Just turn off the lights today

When you lift your head
Smile for me
So you can forget your pain
So you can fall asleep
With the small
But precious memories

Now you’re not alone
Don’t feel lonely anymore
Morning will come again
So you can peacefully smile
At the end of this sadness
Just turn off the lights today

Like the clouds covering the sky
If you get covered too
Then you, you
I’ll shine on you

Fall asleep in my arms
Don’t wake up
Morning will come again
So you can peacefully dream
At the end of this loneliness
Just turn off the lights today

By EXO UNIVERSE Winter Album 2017 (Lyrics : Chen)

My kind of comfort song and I started to listen this wherever I feel down atau rasa macam susah nak tidur sebab fikir banyak benda. Suka sangat dengan lirik yang simple tapi maksud lagu tu menyenangkan perasaan. Kalau aku boleh describe feeling dia rase macam when you're in your lowest point in life and your best friend trying to reach and help you by standing beside you. Dia macam cakap eh kau takyah la pening kepala fikir masalah dalam dunia ni, dah tutup lampu pergi tidur lol Try la dengar lagu ni, best weh. Lagi lagi suara dorang calming sangat. Siapa kata Kpop ni nyanyi lagu rancakk manjang. Lagu ballad dorang seratuslimapuluhjuta kali lagi meaningful and sedap. And only their songs can makes my heart go like chiki chiki boom boom hahaha rasa nak pang diri sendiri

kbai.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih